Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Vullinghs Makelaardij

Home » Provincie Noord-Brabant » Makelaars Cranendonck » Vullinghs Makelaardij

KantoorVullinghs Makelaardij
AdresSikkel 25
6026 DH Maarheeze (Kaart)
Tel.0495 59 53 34
Websitewww.vullinghsmakelaardij.nl
URL woningaanbodhttp://www.vullinghsmakelaardij.nl/woningen.php
ContactNeem contact opMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Cranendonck: 

Aanvullende informatie over Vullinghs Makelaardij te Cranendonck:

Vullinghs Makelaardij is een jonge, enthousiaste onderneming, gespecialiseerd in makelaardij en financiële dienstverlening op woongebied.

Als makelaar is Vullinghs Makelaardij een gespecialiseerd intermediair tussen cliënt en de regionale woningmarkt. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wonen en de woonomgeving van onze cliënten een genot moet zijn en aansluit op hun wensenpakket. Vullinghs Makelaardij bemiddelt bij het aankopen en verkopen van woningen in opdracht van cliënten. Wij zijn niet aangesloten bij belangenverenigingen of beroepsorganisatie van makelaars, waardoor wij niet gebonden zijn aan een beperkt zoekgebied en volledig onafhankelijk zijn van de verkopend of kopend makelaar. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij objectief en ongekleurd advies geven in het belang van onze cliënt. Er zijn geen tegenstrijdige belangen, alleen uw belang telt.

Uiteraard begeleiden wij onze klanten ook bij het verkopen van hun huidige woning. Maar bij Vullinghs Makelaardij heeft de klant volledige vrijheid in zijn/haar verkooptraject.

In onze advisering op het gebied van zaken als bouwkundig onderzoek of taxaties laten wij ons zo nodig bijstaan door externe specialisten. Deze combinatie van onafhankelijkheid en externe expertise geeft u de zekerheid dat een advies geen nattevingerwerk is én dat het onderhandelen over de prijs voor u doorzichtig en in úw belang is. U weet honderd procent zeker dat elk advies maatwerk is.

Voor de diensten rondom hypotheken en verzekeringen werkt Vullinghs Makelaardij samen met assurantiekantoor de Wit te Veldhoven: Vullinghs Makelaardij onderscheidt zich van andere ondernemingen op dit gebied door niet gebonden te zijn aan één geldverstrekker. Dankzij de samenwerking met assurantiekantoor de Wit. heeft Vullinghs Makelaardij de keuze uit vele banken en verzekeraars. Geheel afgestemd op de totale financiële situatie van de klant kan Vullinghs Makelaardij haar klanten door het bos van verschillende hypotheek- en verzekeringsvormen leiden.

Door onze onafhankelijkheid kunnen wij objectief en ongekleurd verzekeringsadvies geven in het belang van onze cliënt. Er zijn geen tegenstrijdige belangen, alleen úw belang telt.

Vullinghs Makelaardij heeft de ambitie een totaalpakket rondom wonen aan te gaan bieden en kan de klant op één adres terecht voor alle zaken op woongebied.

Voor een informatief gesprek of een gericht advies kunt u vrijblijvend bij Vullinghs Makelaardij terecht. Vullinghs Makelaardij is op bereikbaar op telefoonnummmer 0495 59 53 34 of ( bij geen gehoor ) 06 22 47 28 64. Bezoek van ons kantoor uitsluitend op afspraak. Indien u dit wenst, is een afspraak bij u thuis eveneens mogelijk.


Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Tarieven van Vullinghs Makelaardij:
Uw situatie:AankoopVerkoop
Geschatte waarde:
 
Tarief excl. btw
Tarief incl. btw

Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs