Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Gratis aanmelding van uw makelaarskantoor

Het doel van deze website is om een compleet overzicht te geven van alle makelaarskantoren in Nederland. Echter is er een aantal aanmeldingsvoorwaarden voor het aanmelden van uw makelaarskantoor op onze website:
- Uw makelaardij bezit over een eigen fysiek bereikbaar kantoor voor de consument
- Uw gegevens zijn correct ingevuld
- Uw makelaarskantoor is gelegen in Nederland
- U bent een regionaal makelaarskantoor met een regionaal aanbod (Landelijke makelaarskantoren kunnen tegen betaling geplaatst worden, neem hiervoor contact op met info@makelaarstarieven.com)
- U staat nog niet op onze website vermeld. Hieronder ziet u welke stappen u moet doorlopen om gratis met uw kantoorgegevens opgenomen te worden in deze website. Na aanmelding ontvangt u inloggegevens zodat u extra gegevens kan invoeren en uw adresgegevens actueel kunt houden.

Aanmeldingsprocedure
De stappen voor de aanmelding van uw makelaarskantoor

1. Controleer eerst of u reeds opgenomen bent op deze website. 2. Ga naar de pagina "Login makelaar" (klik hier) en onderneem de volgende actie:
  • Klik op de eerste link indien u nog geen vermelding heeft op deze website, en dus ook nog geen wachtwoord heeft ontvangen.
  • Klik op de tweede link indien u wel een vermelding heeft op deze website maar geen wachtwoord heeft om in te loggen. Het wachtwoord wordt gestuurd naar het e-mailadres dat bij uw vermelding staat.
  • Klik op de derde link als u wel een vermelding heeft op deze website maar geen of een verkeerd e-mailadres bij uw vermelding heeft staan zodat het wachtwoord niet opgevraagd kan worden.
3. Via de pagina "Login makelaar" (klik hier) kunt u inloggen en de volgende acties ondernemen:
  • Uw adresgegevens aanpassen.
  • Aanvullende informatie over uw kantoor toevoegen. Deze informatie komt dan onder de adresgegevens te staan.
  • Desgewenst uw tarieven voor aankoopbegeleiding en/of verkoopmakelaardij invoeren.
Bezoekers van deze website
Het doel van deze website is niet alleen een compleet overzicht van alle makelaars, maar ook een zo actueel mogelijk overzicht. Daarom is besloten om alle makelaars login gegevens te geven zodat ze zelf de gegevens kunnen aanpassen.

Om meer te bieden dan alleen adresgegevens hebben de makelaars de optie om hun kwaliteit en prijs tot uiting te brengen indien zij dat wensen. Dat kan middels het toevoegen van informatie, lidmaatschap en/of tarieven weer te geven. Dit is uiteraard niet verplicht, het is een extra mogelijkheid.

De bezoekers die onze website bezoeken, zijn op zoek naar een aan- of verkoop makelaar, of willen het woningaanbod van de makelaars in een bepaalde plaats zien.

Contact
Indien u als makelaar contact wilt opnemen, gebruik dan een van de opties op de pagina "Login makelaar" (klik hier).
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs