Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Handige rekenmodules

Woningwaarde meter

Met behulp van de Basis Toetsing kunt u gratis een inschatting maken van de huidige verkoopwaarde van een woning. Hiervoor moet u een aantal kenmerken van de woning invullen. Klik hier voor de woningwaarde meter.

Notaristarieven vergelijken

Op deze website kunt u verder snel en eenvoudig de notaristarieven vergelijken van alle door u geselecteerde notariskantoren in Nederland. Deze notaristarieven zijn per 1 oktober 1999 vrijgegeven en kunnen dus van notaris tot notaris verschillen. Ga naar www.notaristarieven.nl om de notariskosten te vergelijken.

Taxatietarieven vergelijken

Via deze website krijgt u na het invoeren van de geschatte waarde en postcode de top 20 van de taxateurs met het goedkoopste taxatie tarief. Ga naar www.taxatietarieven.com om de taxatietarieven te vergelijken.

Hogere WOZ = hypotheekrente korting bij uw bank

Met een hogere WOZ-waarde van uw woning heeft u in veel gevallen recht op een lagere hypotheekrente bij uw geldverstrekker. Doordat uw woning meer waard is geworden kan de geldverstrekker de renteopslag laten vervallen. Ga naar www.hypotheekmaandlastenverlaging.nl om te zien of en welke besparing mogelijk is.

Hypotheekrentetarieven vergelijken

Een overzicht van de officiële en actuele hypotheekrente tarieven van alle hypotheek geldverstrekkers in Nederland. De hypotheekrente tarieven worden dagelijks bijgehouden door Financebox. Ga naar www.rente-tarieven.nl om de hypotheekrente tarieven te vergelijken.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs