Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Van Overbeek Amsterdam B.V.

Home » Provincie Noord-Holland » Makelaars Amsterdam » Van Overbeek Amsterdam B.V.

KantoorVan Overbeek Amsterdam B.V.
AdresRozengracht 93 a/b
1016 LT Amsterdam (Kaart)
Tel.020-5209580
Fax.020-5209589
Websitewww.vanoverbeek.nl
URL woningaanbodhttp://www.vanoverbeek.nl/koopwoningen.html
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVMMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Amsterdam: 

Aanvullende informatie over Van Overbeek Amsterdam B.V. te Amsterdam:

Van Overbeek, uw aankoop en verkoop makelaar
Van Overbeek Makelaars, dé makelaar voor Noord Holland en Utrecht, werd in 1970 opgericht en heeft in bijna vier decennia een uitstekende reputatie verworven op het gebied van commercieel en particulier onroerend goed. De Van Overbeek Makelaars Groep o.g. bestaat inmiddels uit zeven vestigingen; in Amsterdam, Amsterdam Noord, Utrecht, Purmerend, Edam-Volendam, Hoorn en Stede Broec. Een wijdvertakt werkgebied, waarin wij ons onderscheiden door een grondige kennis van de lokale markt.
De keuze voor Van Overbeek Makelaars is voor iedere opdrachtgever een waarborg voor zekerheid. De zekerheid van jarenlange ervaring en bewezen kwaliteit in alle geledingen van onroerend goed: woningen, bedrijven, agrarisch, nieuwbouw, projectontwikkeling, huur, verhuur en vastgoedmanagement. Onze medewerkers zijn uiterst gemotiveerde vakmensen, die uitstekend op de hoogte zijn en blijven van actuele juridische, wettelijke, sociale en geografische ontwikkelingen. Minstens zo belangrijk echter, is hun talent om slagvaardig zaken te doen, voor iedere opdrachtgever. Een talent waarover Van Overbeek Makelaars in ruime mate beschikt.
Bij het aan- of verkopen van onroerend goed staan grote belangen op het spel. Emotionele belangen maar ook – en vooral – financiële belangen. Dat vraagt om een makelaar met begrip voor de klant. Een makelaar die zich optimaal inzet bij het vinden van oplossingen. Helaas is er met het vrijgeven van het makelaarsvak een enorme wildgroei ontstaan van al of niet deskundige adviseurs. En hoewel gezonde concurrentie altijd welkom is, voor de opdrachtgever wordt het er niet eenvoudiger op een juiste keuze te maken. Daarom maakt Van Overbeek die keus graag gemakkelijk. Door duidelijk te zijn in onze afspraken, door nuchter advies en door beloftes na te komen.
Van Overbeek Makelaars biedt een breed pakket aan diensten. Disciplines die om specialisten vragen; mensen met een diepgaande kennis van hun vakgebied. Of het nu gaat om aan- of verkoopbemiddeling, hypotheekadvies, assurantiën of taxaties; onze medewerkers weten waar zij over praten.


Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs