Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Van Dijk & Ten Cate Vastgoed adviseurs B.V.

Home » Provincie Noord-Holland » Makelaars Amsterdam » Van Dijk & Ten Cate Vastgoed adviseurs B.V.

KantoorVan Dijk & Ten Cate Vastgoed adviseurs B.V.
AdresDe Boelelaan 7-Officia I
1083 HJ Amsterdam (Kaart)
Tel.0204423060
Fax.0204049356
Websitewww.vandijktencate.com
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVMMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Amsterdam: 

Aanvullende informatie over Van Dijk & Ten Cate Vastgoed adviseurs B.V. te Amsterdam:


Zekerheid die staat als een huis

Zekerheid is voor u belangrijk bij het nemen van grote financiële beslissingen in uw leven. Bij Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars vindt u deze zekerheid voor aan- en verkoop van uw woning. Op ons kantoor werken gemotiveerde en ambitieuze medewerkers. Wij hebben kennis van de lokale en regionale onroerend goed markt, de ambitie om al onze cliënten een heldere dienstverlening te leveren, een gedegen opleiding, het NVM-lidmaatschap en niet in de laatste een onderscheidende werkwijze als Garantiemakelaar.

Voordelen van Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars

Een heldere en persoonlijke dienstverlening met oog voor kwaliteit, openheid, zekerheid en duidelijkheid voor de cliënt staat bij ons centraal. Ons kantoor is al lange tijd actief in Veenendaal en omstreken op het gebied van aan- en verkoop van woningen, taxaties, nieuwbouw, hypotheken en verzekeringen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij volledig thuis in de onroerend goed- en hypotheekmarkt.

Aan- en verkoop

De meerwaarde van Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars zult u al tijdens het eerste gesprek met onze makelaar ervaren aan de hand van het unieke Aankoop Zeker Plan of het Verkoop Zeker Plan. Stap voor stap wordt toegelicht en vastgelegd welke activiteiten wij allemaal voor u ondernemen. Beide stappenplannen staan garant voor een kwalitatief onderscheidende dienstverlening en bieden u volledige openheid over onze werkzaamheden.

Taxaties

De professionele taxatieafdeling van Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars zorgt voor een nauwkeurige taxatie van uw woning. Onze ervaren en enthousiaste medewerkers taxeren en onderzoeken uw woning zorgvuldig en werken dit uit in een uitgebreid rapport. Het rapport voldoet aan de NVM-normen, wordt door alle geldverstrekkers in Nederland geaccepteerd en u kunt er binnen een paar dagen al over beschikken.

Nieuwbouw

Regelmatig hebben wij nieuwbouwprojecten in ons assortiment. Het betreft projecten met woonhuizen en appartementen in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils. Ons nieuwbouwteam kan u uitstekend adviseren over de mogelijkheden en over de specifieke kenmerken van nieuwbouw.

Meer informatie

Onze dienstverlening is heel toegankelijk. Wij nodigen u hierbij uit om eens binnen te lopen bij onze vestiging. U kunt ook bellen voor een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor. Wij zijn u graag van dienst met onze deskundigheid en ervaring.


Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs