Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Van der Post Makelaars

Home » Provincie Zuid-Holland » Makelaars Den Haag » Van der Post Makelaars

KantoorVan der Post Makelaars
AdresDedemsvaartweg 398 p
2545 AM Den Haag (Kaart)
Tel.0703671846
Fax.0703671846
Websitehttp://www.makelaar-denhaag.nl
URL woningaanbodhttp://www.makelaar-denhaag.nl/aanbod.php
ContactNeem contact opMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Den Haag: 

Aanvullende informatie over Van der Post Makelaars te Den Haag:

Uw huis verkopen

Uw woning verkopen doet u niet iedere dag. Van belang is in eerste instantie natuurlijk dat uw woning voor de juiste prijs wordt verkocht. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen. Ook als u niet direkt, maar op termijn verkoopplannen heeft! Wij verkopen woningen in alle wijken van Den Haag en omstreken.

Groot voordeel van ons bedrijf is echter dat u altijd met de makelaar heeft te maken en niet met de assistent of secretaresse. Bovendien heeft u te maken met een makelaar/ondernemer die 17 jaar ervaring heeft in de makelaardij. Bij ons dus werkelijk persoonlijk, betrokken en actief! Bovendien zijn de openingstijden riant (maandag t/m vrijdag 9.00-21.30 en zaterdag van 9.00-18.00), zodat bijvoorbeeld aspirant-kopers ook in de avonduren kunnen kijken en u ons ook kunt bellen in het weekend als u wat wilt vragen.

Als u de opdracht plaatst mag u van ons een volledige begeleiding verwachten. D.w.z. o.a. het doen van bezichtigingen, prijsonderhandelingen met kandidaat-kopers in overleg met u, het opstellen en het bespreken van de koopakte en de afhandeling bij de notaris. Bij ons dus geen uitgekleed concept met bijvoorbeeld deeldiensten, maar een traditionele begeleiding. Een persoonlijke, betrokken en actieve! Mocht u nog geen andere woning hebben gevonden dan kunnen wij u, indien gewenst uiteraard, ook bijstaan met de aankoop van uw nieuwe woning.

Niet traditioneel is het prijskaartje. Naar onze mening zijn de tarieven voor een volledige begeleiding nog steeds fors. 1.5/2% exclusief btw is heel gewoon zoals u waarschijnlijk ook wel bekend is. Naast het feit dat de tarieven hoog worden gehouden kunnen wij ook voordeliger werken aangezien wij geen personeel, geen dure bedrijfsgebouwen en lease-auto¹s hebben waar u uiteindelijk toch voor moet betalen. Ons vaste tarief is daarom 1% exclusief btw.

Voor woningen of bedrijfsruimten met een koopsom boven de € 350.000,- kunnen wij nog gunstigere tarieven aanbieden. Deze zijn in overleg. Neemt u daarover contact met ons op.

Bij ons ook geen adders onder het gras zoals een minimumbedrag aan courtage. Aangezien het met woningen altijd om grote bedragen gaat bent u bij ons dus aanmerkelijk goedkoper uit. De courtage zal overigens, zoals het meest gebruikelijk, bij het notarieel transport worden verrekend en u hoeft deze dus niet geheel of gedeeltelijk vooruit te betalen. Bovendien werken wij op basis van No cure No pay wat bij ons inhoudt dat u de opdracht kosteloos kan intrekken en u alleen kosten maakt als wij een koper voor u hebben gevonden en er een notarieel transport plaats vindt.

Naast het voordelige tarief en het feit dat wij op basis van No Cure No pay werken hebben wij nog een interessant voordeel. Bij veel makelaars betaalt u naast de courtage ook publiciteitskosten of opstartkosten (b.v. voor plaatsen van woning op websites, te koopbiljet/bord, kleurenbrochure). Ook dit betaalt u bij ons niet. Deze werkzaamheden doen wij ook allemaal en de kosten hiervoor zitten in ons gunstige tarief.

Wij maken bovendien extra veel publiciteit voor uw woning! Vaak wordt uw woning alleen op Funda en de website van de makelaar geplaatst. Bij ons staat uw woning op maar liefst acht (!) websites! T.w.: www.funda.nl, www.makelaar-denhaag.nl, www.jaap.nl, www.zoekallehuizen.nl, www.huislijn.nl, www.speurders.nl, www.zuka.nl en www.huizenvinder.nl Daarnaast beschikken wij over een groot bestand met woningzoekenden. Ook krijgt u van ons een te koopbiljet/bord en/of tuinbord.

Een huis kopen

Een woning koopt u niet iedere dag. Wij kunnen u bijstaan met het zoeken naar een koopwoning. Dit betekent o.a. samen woningen bekijken, de prijsonderhandelingen doen met de verkopende partij en het regelen van de koopakte. Oftewel alle economische, juridische en bouwkundige aspecten. Gratis en vrijblijvend bespreken wij de mogelijkheden met u in een oriëntatiegesprek. Ook kunt u gebruik maken van een hypotheekadvies bij De Hypotheker. Wij kopen woningen aan voor klanten in alle wijken van Den Haag en omstreken.

Groot voordeel van ons bedrijf is echter dat u altijd met de makelaar heeft te maken en niet met de assistent of secretaresse. Bovendien heeft u te maken met een makelaar/ondernemer die 18 jaar ervaring heeft in de makelaardij. Bij ons dus werkelijk persoonlijk, betrokken en actief! Bovendien zijn de openingstijden riant (maandag t/m vrijdag 9.00-21.30 en zaterdag van 9.00-18.00)!

Als u de opdracht plaatst mag u van ons een volledige begeleiding verwachten. Bij ons dus geen uitgekleed concept met bijvoorbeeld deeldiensten, maar een traditionele begeleiding. Een persoonlijke, betrokken en actieve!

Niet traditioneel is het prijskaartje. Naar onze mening zijn de tarieven voor een volledige begeleiding nog steeds fors. 1.5/2% exclusief btw is heel gewoon zoals u waarschijnlijk ook wel bekend is. Naast het feit dat de tarieven hoog worden gehouden kunnen wij ook voordeliger werken aangezien wij geen personeel, geen dure bedrijfsgebouwen en lease-auto\'s hebben waar u uiteindelijk toch voor moet betalen. Ons vaste tarief is daarom € 995,- inclusief btw.

Bij ons ook geen adders onder het gras zoals een minimumbedrag aan courtage. Aangezien het met woningen altijd om grote bedragen gaat bent u bij ons dus aanmerkelijk goedkoper uit. De courtage zal overigens, zoals het meest gebruikelijk, bij het notarieel transport worden verrekend en u hoeft deze dus niet geheel of gedeeltelijk vooruit te betalen. Bovendien werken wij op basis van No cure No pay wat bij ons inhoudt dat u de opdracht kosteloos kan intrekken en u alleen kosten maakt als wij een woning voor u hebben gevonden en er een notarieel transport plaats vindt.Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Tarieven van Van der Post Makelaars:
Uw situatie:AankoopVerkoop
Geschatte waarde:
 
Tarief excl. btw
Tarief incl. btw

Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs