Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
Naam Plaatsnaam
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar alfabetisch:
A B C D E F G
H I J K L M N
O P Q R S T U
V W X Y Z    
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Van der Linden Makelaardij o.g. b.v.

Home » Provincie Gelderland » Makelaars Zutphen » Van der Linden Makelaardij o.g. b.v.

KantoorVan der Linden Makelaardij o.g. b.v.
AdresStationsplein 37 
7201 MH Zutphen (Kaart)
Tel.0575515404
Fax.0575514180
Websitewww.vanderlinden.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=328
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVM

Wellicht heeft u gebruik gemaakt van de diensten van Van der Linden Makelaardij o.g. b.v.. Graag horen wij van u hoe u de dienstverlening heeft ervaren. Klik op de knop 'BEOORDELEN' om uw mening te geven over deze makelaar.

BEOORDELEN

Makelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Zutphen: 

Aanvullende informatie over Van der Linden Makelaardij o.g. b.v. te Zutphen:

Makelaardij Van der Linden mag gerust een begrip heten in de regio Flevoland en IJsselland. De organisatie is in haar ruim 25-jarig bestaan uitgegroeid tot een bedrijf met zeven vestigingen in Almere, Dronten, Kampen, Lelystad, Zeewolde, Zutphen en Zwolle. Ruim 170 medewerkers zijn graag bereid u te helpen met het vervullen van uw woonwensen.Van der Linden ontleent haar grote bekendheid in de regio o.a. aan:· Ruime openingstijden: dagelijks van 08.30 uur tot 17.30 uur en de kantoren in Lelystad en Almere zelfs tot 21.00 uur. Daarnaast ook op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur.· Het Van der Linden Nieuws met het complete woningaanbod dat maandelijks huis-aan-huis wordt verspreid.· Een compleet dienstenpakket: · Bemiddeling bij verkoop of aankoop van en verhuur en huur van:· Bestaande of nieuwbouwwoningen;· Bedrijfsmatig onroerend goed;· Hypotheken;· Verzekeringen;· Taxaties.· Aandacht voor service en kwaliteit door middel van een eigen tevredenheidsprocedure. Elke klant krijgt na de transactie de gelegenheid zijn of haar bevindingen over Van der Linden te melden. Wij proberen zo onze service verder te optimaliseren.Waarom zou u aankopen via Van der Linden?Een huis kopen behoort, volgens de laatste cijfers, tot de top vijf van de stressfactoren. Geen wonder: een huis kopen doe je niet dagelijks en daardoor lijkt de huizenmarkt groot en onoverzichtelijk. Een goed advies en een goede begeleiding zijn daarbij zeer welkom.Van der Linden Makelaardij is een klantgericht makelaarskantoor. De eisen en de wensen van de individuele cliënt staan altijd voorop. Uitgebreide informatieverstrekking, persoonlijke advisering, betrokken begeleiding en een correcte manier van omgang zijn vanzelfsprekendheden. Onze omvang staat garant voor een hoge mate van flexibiliteit.Maakt u eens vrijblijvend kennis met ons. Dat kan door een afspraak te maken of gewoon eens bij ons binnen te lopen.Makelaardij Van der Linden heet u van harte welkom.AlmereSpoordreef 21, tel: 036-5330077DrontenDe Morinel 85, tel: 0321-336111KampenMeeuwenweg 2, tel: 038-3322055LelystadMeenthoek 1, tel: 0320-241774ZeewoldeFlevoplein 27, tel: 036-5222211ZutphenStationsplein 37, tel: 0575-515404ZwolleEekwal 2, tel: 038-4230610

Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs