Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Theeuwkens Vastgoed & Hypotheken B.V.

Home » Provincie Zuid-Holland » Makelaars Rotterdam » Theeuwkens Vastgoed & Hypotheken B.V.

KantoorTheeuwkens Vastgoed & Hypotheken B.V.
AdresStrevelsweg 696
3083 AR Rotterdam (Kaart)
Tel.0104817766
Fax.0104101891
Websitewww.theeuwkens.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=2864
ContactNeem contact opMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Rotterdam: 

Aanvullende informatie over Theeuwkens Vastgoed & Hypotheken B.V. te Rotterdam:

Theeuwkens Vastgoed en Hypotheken b.v. is het aanspreekpunt voor de verkoop van uw woning, middels een deskundig advies wat betreft de vraagprijs en waarde van uw woning garanderen wij u een goede verkoopstart!
Tevens verzorgen wij voor u de aankoop van een woning, verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde appartementen en woningen en verrichten wij taxaties in alle mogelijke prijsklassen.

UW WONING VERKOPEN: Er staat een team van geleerde en gemotiveerde mensen achter uw woning, zodat deze zo snel mogelijk wordt verkocht! Wij bieden u een plaats met uw woning op diverse internet sites. Tevens worden er presentaties van uw woning gemaakt. Desgewenst kunnen er ook interieurfoto’s gemaakt worden zodat de aspirant – koper alvast een voorproefje heeft kunnen nemen!

DE PRIJS BEPALEN: De eerste stap bij de verkoop van uw woning is het bepalen van de vraagprijs. U kunt een afspraak maken bij ons voor een gratis waardebepaling. De makelaar komt dan bij u langs en doorloopt de woning middels een taxatieformulier. Op basis van deze gegevens kan hij/zij later de waarde berekenen met de bijbehorende adviesvraagprijs.

EEN WONING KOPEN: Wij begeleiden u vanaf de eerste bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris.

EEN WONING ZOEKEN: Middels ons veelgebruikte woonwensformule, die u volledig invult, wordt u drie maanden lang op de hoogte gehouden van het aanbod in de door u geselecteerde criteria. Mocht u toch op korte termijn een huis willen kopen dan raden wij u aan om een gerichte zoekopdracht te plaatsen. Dit houdt in dat wij voor u op zoek gaan bij andere makelaars en vervolgens de gevonden informatie aan u overhandigen. Bij interesse maken wij voor u een afspraak voor een bezichtiging, uiteraard gaat onze makelaar mee zodat deze u een passend advies kan geven wat betreft: • de bouwkundige staat; • staat van onderhoud; • de coulantheid; en • de waarde. Wij verrichten voor u de onderhandeling wat betreft de prijs en de voorwaarden. Wij controleren de koopakte, waarin uw belangen worden gewaarborgd. Tevens kunnen wij voor u, indien gewenst, een passende financiering en verzekering verzorgen. Onze dienst stopt uiteraard niet bij de eigendomsoverdracht, ook daarna zijn wij nog bereid om eventuele vragen te beantwoorden.

FINANCIERING EN HYPOTHEEK: U heeft uw droomhuis gevonden en bent van plan dit te kopen maar hoe zit het met de financiering? Wij van Theeuwkens Vastgoed en Hypotheken b.v. hebben hypotheek adviseurs die u graag vrijblijvend op de hoogte willen brengen van de beste passende (en goedkoopste) geldlening die bij u past. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare geldverstrekkers.


Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs