Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Slippens Vermeer

Home » Provincie Noord-Brabant » Makelaars Eindhoven » Slippens Vermeer

KantoorSlippens Vermeer
AdresPastoor Harkxplein 4
5614 HX Eindhoven (Kaart)
Tel.0402129088
Fax.0402129104
Websitewww.slippensvermeer.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=1158
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVMMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Eindhoven: 

Aanvullende informatie over Slippens Vermeer te Eindhoven:

Ons kantoor

SlippensVermeer Makelaars en Taxateurs o.g. is een jong makelaarskantoor, dat zowel de particuliere markt (woningen) als de zakelijke markt (bedrijfshuisvesting) bedient.

In januari 2000 is het kantoor door Paul Slippens en Pascal Vermeer opgericht. Sinds die tijd heeft SlippensVermeer al een belangrijke plaats in de markt veroverd. Beide partners zijn zelf als makelaar op het kantoor werkzaam. Pascal Vermeer is verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van woningen, Paul Slippens voor de aan- en verkoop en tevens verhuur van commercieel onroerend goed.

Enthousiasme is de sleutel tot succes bij SlippensVermeer. We bieden u als klant veel service en betrekken u in het totale aan- of verkoopproces. Onze uitgangspunten hierbij zijn een no-nonsense aanpak en klantgerichte oplossingen. Het begeleiden en adviseren van onze opdrachtgevers en uiteindelijk de meest optimale prijs voor hen te realiseren is voor ons telkens weer de uitdaging.


De aankoop

De aankoop van een huis is voor veel mensen een spannende gebeurtenis. Het is dan ook verstandig u hierbij te laten adviseren door een deskundig NVM makelaar.
Onze dienstverlening bij de aankoop van een huis begint meestal met een oriënterend gesprek. We inventariseren samen wat u wel en wat u niet wilt. Op basis van uw wensen gaan wij voor u op zoek naar uw droomhuis. Continu zijn wij alert op het aanbod in de markt. Dat doen we op verschillende manieren.

Uiteraard zoeken we voor u in ons eigen woningaanbod. Daarnaast zijn wij via het NVM uitwisselingssysteem volledig op de hoogte van het aanbod van alle makelaars die bij de NVM zijn aangesloten. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij verder goede contacten met niet aangesloten NVM kantoren en particulieren. Deze ingrediënten vormen de basis voor een succesvolle zoekopdracht. Telefonisch, per fax of per e-mail houden wij u op de hoogte van het aanbod.

Wij begeleiden u bij het bezichtigen van panden die aan uw wensen voldoen. Hebben we de ideale woning voor u gevonden, dan adviseren wij u over alle aspecten die bij de aankoop van een woning komen kijken: de marktwaarde, de ligging, de bestemming, de bouwkundige staat.

Wij adviseren u over de prijs en voeren voor u de onderhandelingen. Voor u de meest optimale prijs realiseren is voor ons de uitdaging. Maar we hebben ook oog voor andere belangrijke voorwaarden zoals bijvoorbeeld de aanvaardingstermijn. Als de koop rond is neemt SlippensVermeer samen met u de koopakte door. Kort voor de notariële overdracht controleren we met u nog een keer de woning. Het aankoopproces eindigt bij de notaris. Daar vindt het transport, de overdracht, van het pand plaats. Ook na het transport bij de notaris zijn wij u graag van dienst met het beantwoorden van vragen of andere zaken.

Wilt u meer informatie dan bent u van harte welkom voor een verhelderend gesprek op ons kantoor.

Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs