Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Roel Willemsen Garantiemakelaars

Home » Provincie Gelderland » Makelaars Arnhem » Roel Willemsen Garantiemakelaars

KantoorRoel Willemsen Garantiemakelaars
AdresElla Fitzgeraldstraat 37
6836 DP Arnhem (Kaart)
Tel.026 327 4455
Fax.026 327 4477
Websitewww.garantiemakelaars.nl/roelwillemsen
URL woningaanbodhttp://www.garantiemakelaars.nl/roelwillemsen/huizen-te-koop/
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVM
Franchise organisatie:Garantiemakelaars
Taxatieregister:VastgoedCert
Taxatiekeurmerk:NWWIMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Arnhem: 

Aanvullende informatie over Roel Willemsen Garantiemakelaars te Arnhem:

U zoekt een makelaar die de standaard doorbreekt? Die maatwerk combineert met een klantgerichte aanpak? En bewezen resultaat heeft geboekt?

Welkom bij Roel Willemsen Garantiemakelaars!

Roel Willemsen Garantiemakelaars is ruim 29 jaar actief in de regio Arnhem. Als marktleider in Arnhem Zuid hebben we bewezen resultaten geboekt met onze klantgerichte aanpak. Met uitsluitend maatwerk waarin de wensen van onze klanten centraal staan is alles mogelijk. Uw woning op de juiste wijze presenteren, zodat deze zich onderscheidt van de rest, daarin ligt onze kracht.

Wilt u weten hoe:

Resultaatgericht, persoonlijk en klantgericht vormen de kernwoorden van onze dienstverlening. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een dienstverlening met een duidelijke meerwaarde voor u. Met een hecht team van specialisten op alle gebieden en ruime werkervaring in de regio zijn wij bereidt (in staat) om dat te realiseren wat voor u belangrijk is op woongebied.
Naast ons NVM-lidmaatschap bieden wij u extra voordeel en kwaliteit als Garantiemakelaar. Een optimale inzet, uitgebreide presentatie van uw woning, de gratis bouwtechnokeuring en de professionele herkenbare Garantiemakelaars aanpak zijn de speerpunten van onze organisatie. Zeker op de huidige markt kan dat ene stapje extra net het verschil maken. Dat is juist wat u van ons mag verwachten!
Als kantoor streven wij naar een dienstverlening op maat.
Variabele dienstverlening naar uw wensen is daarom altijd bespreekbaar. Heeft u ideeën over hoe te werken bij een aankoop of verkoop en de daarbij behorende tegenprestatie, dan horen wij dat graag van u.

Nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek
Een succesvolle verkoop kan alleen worden bereikt met een goede voorbereiding. Daarom begint het verkooptraject met het verzamelen van benodigde gegevens en een vergelijkend onderzoek op kantoor. Vervolgens volgt een gesprek met een van onze makelaars bij u thuis. Aan bod komen natuurlijk uw wensen en verwachtingen rond de verkoop en onze werkwijze. U ontvangt een persoonlijk verkoopplan voor uw woning met daarin een optimale verkoopstrategie.

Wat levert Roel Willemsen Garantiemakelaars voor u op?
Deze vraag is natuurlijk nog belangrijker dan `Wat kost de makelaar?'. Toch is het van belang, dat ook dit deel van de afspraken goed geregeld is. De basis voor het tarief is uiteraard het pakket aan diensten dat wij met u afspreken.

Onze courtagestructuur maakt beloning mogelijk overeenkomstig een vooraf bepaalde toegevoegde waarde. Wenst u een snelle verkoop en/of een hogere opbrengst dan belloont u ons overeenkomstig de mate waarin we die prestatie gehaald hebben.

Middels onder andere het Verkoop Zekerplan minimaliseren we de kans op onduidelijkheden en door de unieke combinatie van informeren en verzekeren voorkomen we problemen mbt aansprakelijkheid bij verkoop.

Kortom wij bieden u een hoge service!

Wij hebben een overzicht gemaakt van de verschillende mogelijkheden die u heeft voor de beloning van ons werk:

1. Traditioneel tarief
Van oudsher is de beloning van de makelaar een vastgesteld percentage over de gerealiseerde koopsom. Dit percentage is natuurlijk afhankelijk van het uiteindelijke dienstenpakket.

2. Vast bedrag
Het is uiteraard mogelijk om een vast bedrag voor onze dienstverlening af te spreken. Dit bedrag kan zowel inclusief als exclusief diverse kosten en 19% BTW overeengekomen worden. Het zal duidelijk zijn, dat dit vaste bedrag in relatie staat tot de gekozen dienstverlening en de koopsom van de woning.

3. Courtage op maat
Hebt u specifieke ideeën over hoe uw woning het beste verkocht kan worden, of wilt u bepaalde diensten afnemen dan berekenen wij samen de bijbehorende beloning. Hoeveel u in dit geval betaalt, is afhankelijk van de soort werkzaamheden die wij voor u verrichten en hoeveel tijd daarmee gemoeid is.

4. Prijs prestatie / Win win
De garantiemakelaar gaat altijd voor het optimale resultaat voor de klant. Naast de standaard courtage zal er bij deze variant een vergoeding worden afgesproken die afhankelijk is van de geleverde prestatie. De courtage wordt verhoogd/verlaagd met een percentage welke afhankelijk is van het verschil tussen de vooraf gestelde basiswaarde en de verkoopprijs. Goede verkoop hogere beloning, slechte verkoop, lagere beloning. Als klant hebt u op deze manier de zekerheid dat de makelaar zich inzet voor het maximale resultaat.

Het is niet voor niets dat onze klanten ons hoger waarderen! Het netto rendement van Roel Willemsen Garantiemakelaars is met 12,45% duidelijk hoger!

Garantiemakelaars
Garantiemakelaars is uniek. Als enige makelaar in Nederland geeft garantiemakelaars garantie op dienstverlening. Wij zeggen wat wij doen en doen wat is afgesproken.

Wij bieden u drie garanties:

Gegarandeerd (ver)kopen;
Gegarandeerd kwaliteit en
Gegarandeerd goed wonen.

Hoe wij dat doen? Maak snel een afspraak voor een gratis waardebepaling en wij leggen het u graag uit.

Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs