Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Regio Holland, Makelaardij B.V.

Home » Provincie Noord-Holland » Makelaars Amsterdam » Regio Holland, Makelaardij B.V.

KantoorRegio Holland, Makelaardij B.V.
AdresBeethovenstraat 178
1077 JX Amsterdam (Kaart)
Tel.0205038111
Fax.0206413770
Websitewww.regioholland.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=165
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVMMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Amsterdam: 

Aanvullende informatie over Regio Holland, Makelaardij B.V. te Amsterdam:

Begin 1976 werd het startsein gegeven voor de ontwikkeling van Regio Holland Makelaardij B.V.. Jaap van Rijn startte toen als beëdigd makelaar/taxateur het kantoor aan de Kennemerstraatweg 80 in Alkmaar.

Door hard werken en het verlenen van een goede service is Regio Holland uitgegroeid tot een kantoor dat zich onder de voornaamste makelaars in de regio kan scharen. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 10 medewerkers, verdeeld over 3 vestigingen.

De kantoren zijn gevestigd op herkenbare locaties in Alkmaar en Amsterdam. Door de ligging op loopafstand van de binnenstad, worden onze fraai uitgevoerde vitrines veelvuldig bekeken. Tevens is er bij beide vestigingen ruim voldoende parkeergelegenheid.

De werkzaamheden van Regio Holland makelaardij zijn onder te verdelen in 3 groepen, te weten:
· Woningmakelaardij;
· Bedrijfsmakelaardij;
· Assurantiën en Hypotheekbemiddeling

Binnen de makelaardij zijn wij zeer actief bij het aan- en verkopen van onroerend goed voor zowel particulieren als zakelijke cliënten. Hierbij staan wij bekend om het feit dat wij al jaren de krenten uit de pap weten te halen. Een specialiteit van Regio Holland Makelaardij is het bemiddelen bij aan- en verhuur van exclusieve gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen. Vele internationale organisaties maken al sinds jaar en dag gebruik van onze diensten bij het huisvesten van hun medewerkers.

Door de zeer grote diversiteit in het aanbod van hypotheken zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de Hypotheekshop organisatie, om cliënten ook hierbij de meest gunstige hypotheekvoorwaarden te kunnen aanbieden. Onze medewerkers van De Hypotheekshop staan u graag te woord, om uw specifieke wensen en mogelijkheden door te nemen.

De kracht van Regio Holland ligt in de hechte teams van beide kantoren en een verregaande integratie van automatisering binnen onze dienstverlening.

Vanzelfsprekend staat ons team van jonge, vakbekwame en goed op elkaar ingespeelde medewerkers voor u klaar en zijn zij een belangrijke schakel bij de transactie van uw onroerend goed!

Wilt u een geheel vrijblijvend gesprek met een van onze medewerkers, belt u ons dan gerustTaxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs