Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Pieters NVM-makelaars

Home » Provincie Noord-Holland » Makelaars Den Helder » Pieters NVM-makelaars

KantoorPieters NVM-makelaars
AdresBaljuwstraat 3
1785 SB Den Helder (Kaart)
Tel.0223-66 81 81
Fax.0223-66 81 66
Websitewww.pieters.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=935
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVM

Wellicht heeft u gebruik gemaakt van de diensten van Pieters NVM-makelaars. Graag horen wij van u hoe u de dienstverlening heeft ervaren. Klik op de knop 'BEOORDELEN' om uw mening te geven over deze makelaar.

BEOORDELEN

Makelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Den Helder: 

Aanvullende informatie over Pieters NVM-makelaars te Den Helder:

Pieters NVM-makelaars heeft meer in huis!

Makelaar-taxateur voor de taxatie van uw woning en of bedrijfsgebouw. Alsmede voor een vakkundige en complete begeleiding voor het verkooptraject.

Er zijn niet zoveel makelaarskantoren in De Schooten. Sterker nog, er is er maar eentje: Pieters NVM-makelaars. Gevestigd pal naast het winkelcentrum, waar u ruim en gratis kunt parkeren. Een makelaar die een uitgebreide dienstverlening voorstaat. Een belangrijk gegeven, want het verkopen van een huis doet u niet dagelijks. Met name in de huidige markt is het bijna noodzakelijk geworden dat u hierbij een deskundige inschakelt, die u intensief begeleidt.

Want het lijkt zo eenvoudig, maar in het (ver)kooptraject van een woning kunt u veel valkuilen tegenkomen. Pieters NVM-makelaars behoedt u vakkundig voor bijvoorbeeld onderhandelingen die nadelig voor u uitpakken, voor ontbindende voorwaarden in uw nadeel en verkoop tegen een te lage prijs. Sinds enige tijd is Pieters Makelaars NVM-lid, een belangrijk toegevoegde waarde die de solide bedrijfsvoering en een hoge graad van vakkunde garandeert. Verder is Pieters in het bezit van het keurmerk Erkend hypotheekadviseur.

Totaaladvies
Waarmee meteen de kracht van Pieters NVM-makelaars duidelijk wordt: de bundeling van expertise op alle deelgebieden die bij het (aan)kopen van onroerend goed van belang zijn. Pieters NVM-makelaars kan het allemaal voor u verzorgen: taxatie, hypotheek, verzekering en bouwkundige keuring. Bovendien worden alle technische, juridische en financiële zaken rondom koop en verkoop u glashelder uitgelegd.

Verkooptips
Pieters NVM-makelaars probeert u dan ook op alle mogelijk manieren bij te staan in een succesvolle aan- of verkoop van een woning. De website www.pieters.nl biedt veel handige informatie, zoals doeltreffende verkooptips om uw woning aantrekkelijker te presenteren zodat drie belangrijke woonaspecten – licht, ruimte en lokatie – beter uitkomen. Verder wordt het te koop staan van uw woning optimaal onder de aandacht gebracht. Uw woning staat uiteraard op www.funda.nl – Neerlands meest bezochte woningsite van de NVM – maar ook de eigen site van Pieters NVM-makelaars. Naast handige rekenfuncties biedt deze site veel foto’s van te koop staande woningen, om potentiële kopers een goede eerste indruk van de woning te geven. Ook het opvallende verkoopbord biedt bijzondere attentiewaarde.

NIEUW: videopresentatie van uw woning!

Zie voor meer informatie www.pieters.nl


Pieters NVM-makelaars
Baljuwstraat 3
1785 SB DEN HELDER
Tel: 0223 - 66 81 81
Mob: 06 - 4 61 62 8 62

www.pietersmakelaars.nl


Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Tarieven van Pieters NVM-makelaars:
Uw situatie:AankoopVerkoop
Geschatte waarde:
 
Tarief excl. btw
Tarief incl. btw

Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs