Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Petra De Kleermaeker Makelaardij B.V.

Home » Provincie Gelderland » Makelaars Arnhem » Petra De Kleermaeker Makelaardij B.V.

KantoorPetra De Kleermaeker Makelaardij B.V.
AdresAmsterdamseweg 124
6814 GH Arnhem (Kaart)
Tel.0263519200
Fax.0264421231
Websitewww.petradekleermaeker.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=1314
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVMMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Arnhem: 

Aanvullende informatie over Petra De Kleermaeker Makelaardij B.V. te Arnhem:

Een huis koop je op gevoel. Maar ook gevoel eist deskundigheid en betrokkenheid.
Wie zich teveel laat leiden door emotie, verliest de realiteit uit het oog. Die realiteit wordt bepaald door factoren als vraagprijs, ligging, onderhoud en marktwaarde van de door u begeerde woning. Deskundig en persoonlijk advies zijn onmisbaar om die realiteit op waarde te schatten. Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres.

AANKOOP
Via een vrijblijvend kennismakingsgesprek op onze vestiging aan de Amsterdamseweg 124 in Arnhem, wordt u ontvangen door iemand van ons team.

Een van onze makelaars gaat vervolgens op zoek naar een woning die aan uw wensen en eisen voldoet. U wordt dagelijks geïnformeerd over het huizenaanbod dat bij u past.

Bij de zoektocht wordt u nauw betrokken. Ook neemt de makelaar geregeld contact met u op.

Als de gepaste woning is gevonden, gaan wij over tot bemiddeling en onderhandeling. Wij begeleiden het hele traject: van bezichtiging en onderhandeling tot aan sleuteloverdracht bij de notaris.

Deeldienst
Zelf een huis kopen via internet is populair. Maar daar zijn risico’s aan verbonden. Zonder gebruik te maken van het hele aankooptraject, kunt u ons ook inschakelen voor een deel daarvan. Wij bekijken samen met u het door u gevonden huis en nemen de onderhandelingen voor onze rekening. Zo kunt u toch gebruik van onze expertise! Voor deze eenmalige aankoopservice rekenen wij een bedrag van 1% (excl. BTW) over de koopsom of minimaal € 2.000,00 (excl. BTW).

VERKOOP
Het verkopen van een woning is een specialisme. Zaken als marktwaarde, hoe wordt de juiste koper bereikt, wat is de beste verkoopmethode en hoe zit het met nazorg (aansprakelijkheid van de bouwkundige staat, milieu-eisen), zijn bij ons in goede handen.

Om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken, wordt uw woning opgenomen in het totale aanbod van alle bij de NVM aangesloten makelaarskantoren in de regio. Er worden bovendien professionele foto's gemaakt van buiten- en binnenkant. Wij geven advies hoe u uw huis zo goed mogelijk kunt presenteren.

In nauw overleg met u worden afspraken voor bezichtigingen gemaakt. Tijdens de bezichtiging zullen wij aanwezig zijn om de potentiële koper alle informatie te geven over uw huis. Wij informeren u na elke bezichtiging.

Wij bemiddelen voor u en nemen de gehele afhandeling voor onze rekening. Van roerende zaken tot eigendomsoverdracht bij de notaris.

Wilt u meer informatie over de verkoop van uw woning, laat u dan vrijblijvend informeren door één van onze makelaars.

TAXATIE
Een taxatie biedt zowel koper als verkoper duidelijkheid. Een juiste waardebepaling voorkomt teleurstellingen en geeft een sterke onderhandelingspositie. Als erkend makelaar taxeren wij in Arnhem en omstreken voor particulieren en bedrijven. Wij kennen de markt en weten wat er speelt. Wij nemen de tijd voor een correcte en betrokken afhandeling. U kunt rekenen op een zorgvuldige en overzichtelijke rapportage van het getaxeerde onroerend goed.Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs