Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar B.V. Makelaars Associatie Nederland

Home » Provincie Zuid-Holland » Makelaars Den Haag » B.V. Makelaars Associatie Nederland

KantoorB.V. Makelaars Associatie Nederland
AdresStevinstraat 201
2587 EG Den Haag (Kaart)
Tel.0703526800
Fax.0703522261
Websitewww.makass.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=1054
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVMMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Den Haag: 

Aanvullende informatie over B.V. Makelaars Associatie Nederland te Den Haag:

Welkom bij de Makelaars Associatie

Onder het dak van de Makelaars Associatie is naast kennis ruim 30 jaar ervaring op het gebied van onroerend goed aanwezig. Hoewel ons kantoor in Scheveningen ligt, zijn wij werkzaam in Haaglanden en de daaraan grenzende gemeenten.
Door de vele specialismen binnen ons kantoor kunnen wij u snel met goede raad van dienst zijn.

Woningmakelaardij
Kopen of verkopen? Dan is kennis, inzicht en inspelen op de marktsituatie van onschatbare waarde. Wij informeren u over zaken als de waarde van uw woning, alsmede onze verkooptaktiek.

Een aspirant koper begeleiden wij door het gehele aankoopproces, waar zaken zoals marktwaarde, bouwkundige gebreken, bestemmingsplan etc. van belang kunnen zijn voor uw aankoop.
Dus van bezichtiging tot en met de overdracht, wij zijn er voor u.

Taxaties
Onze beëdigde taxateurs verzorgen de door u gewenste taxaties voor uw hypotheek, herbouwwaarde, successie etc. Onze kennis ligt op het gebied van de woningen en bedrijfsonroerend goed.

Bedrijfsvastgoed
Als praktiserend lid van de Sectie Bedrijfsvastgoed van de N.V.M. kunnen wij u ook op dit gebied onze diensten aanbieden.

Rentals
Makelaars Associatie Rentals is gespecialiseerd in de aan- en verhuur van luxe gestoffeerde/gemeubileerde woningen in de regio Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar. Ons team staat garant voor een professionele, nuchtere en realistische manier van werken, waarbij meer dan 30 jaar ervaring met expats ons visitekaartje is.

Beheer/Vastgoed Management
Als beheerder van uw beleggingen nemen wij de verantwoordelijkheid over de administratie, incasseren wij de huur en verzorgen wij het onderhoud van uw kostbare bezit. Iedere maand ontvangt u van ons een financieel overzicht. Het spreekt vanzelf dat het servicepakket aan uw wensen kan worden aangepast.

Assurantiën
Een klein kantoor met grote ambities. Wij werken volgens het full service principe; één adres voor al uw verzekeringszaken. Gediplomeerde adviseurs die weten waarover ze praten en zich inleven in uw specifieke situatie. Het is voor u als klant goed te weten dat u zulke belangrijke zaken met het volste vertrouwen aan ons kunt over laten. Of het nu gaat om uw inboedel- of pensioenverzekering, uw belangen worden behartigd als ware het onze!

Hypotheekshop
De Hypotheekshop Stevinstraat behoort tot de grootste organisatie van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Dit verzekert u van een deskundig en onafhankelijk advies met zeer voordelige voorwaarden voor de korte en lange termijn. Kortom een eerlijk en gedegen advies tot stand gekomen na een goed en intensief overleg met u, zodat u later nooit voor verrassingen komt te staan.

Tot slot
Onze service houdt beslist niet op bij de voordeur. Tevreden cliënten weten ons telkens weer te vinden. Indien u hiertoe nog niet behoort, hopen wij u in een voorkomend geval ook van dienst te mogen zijn. Wij staan achter u!

Ons kantoor is aangesloten bij de secties Wonen, Bedrijfsvastgoed en Vastgoed Management van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), lid van de Fiabci en wij nemen deel in het samenwerkingsverband van de Open Huis Makelaars.


Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs