Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Makelaardij Drenthe

Home » Provincie Drenthe » Makelaars Assen » Makelaardij Drenthe

KantoorMakelaardij Drenthe
AdresGroningerstraat 41 
9401 BH Assen (Kaart)
Tel.0592315859
Fax.0592317752
Websitewww.makelaardijdrenthe.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=1735
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVMMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Assen: 

Aanvullende informatie over Makelaardij Drenthe te Assen:

Jan Oudman, de makelaar en taxateur van Makelaardij Drenthe is al meer dan 25 jaar werkzaam in de makelaardij. Sinds 1982 in Assen. Als geboren en getogen Groninger, heeft hij het makelaars vak geleerd in Friesland, daardoor kent Noord-Nederland weinig onroerend-goed geheimen meer voor hem.

Het kantoor heeft een kleine personele bezetting, waardoor de opdrachtgever snel vetrouwd is met zijn/haar makelaar en wij ook snel in kunnen springen op uw specifieke wensen.

Het gaat ons vooral om persoonlijke advisering. Uw belang staat daarbij altijd voorop en daar steken wij net zoveel tijd, energie en vakkennis in tot u 100% tevreden bent.

Nienke Zwager, makelaars-assistente, enthousiast en serieus. Belangrijke spil voor het maken van afspraken, voeren van correspondentie en altijd aanwezig voor uw vragen.

Gea Oudman, houdt zich vooral bezig met PR-zaken. Zowel bij bestaande als toekomstige relaties. Zij adviseert ook inzake de presentatie van de te verkopen woningen om zo tot een optimaal verkoopresultaat te komen.
Haar devies: "verkopen is verleiden".

EEN WONING VERKOPEN:

Het lijkt zo eenvoudig tegenwoordig: er zijn kopers in overvloed, dus een huis verkopen is geen enkel probleem. Toch komt het regelmatig voor dat verkopers door een verkeerde aanpak niet het maximaal haalbare bereiken. Daarbij gaat het niet alleen om de opbrengst van de woning maar ook vaak over de voorwaarden en de afdekking van risico’s.

Door het inschakelen van een expert voorkomt u deze problemen. Want hoewel sommigen een makelaar als een uitgave zien, wijst de praktijk uit dat een makelaar u juist geld bespaart.


EEN WONING KOPEN:

Ons kantoor Makelaardij Drenthe kan u onschatbare diensten bewijzen. Wij behoeden u voor een woningaankoop waar u achteraf niet zo tevreden mee bent of waarvoor u teveel heeft betaald.

Wij waarschuwen u voor eventuele risico's. U bent immers het beste gebaat bij een huis dat ook over een paar jaar nog goed in de markt ligt. Wij kunnen u daarbij adviseren, want wij kennen de regionale markt- en prijsontwikkelingen.

Omdat wij een klein kantoor zijn, is persoonlijke aandacht voor u een vanzelfsprekendheid voor ons. U heeft altijd met dezelfde mensen te maken waardoor er snel een persoonlijke band ontstaat en waardoor wij uw persoonlijke wensen snel kunnen inschatten.

De aankoopfase :
Wij kunnen u efficient door de aankoopfase loodsen. Bij het kopen van een huis gaat het tenslotte om een aanzienlijk bedrag. Wij kunnen u ondersteunen bij de hele rompslomp rondom de aankoop. Advisering over de financiering, het voeren van de prijs-onderhandelingen, het regelen van een optie, etc.

Computer netwerk :
Iedere NVM-makelaar is aangesloten op het centrale automatiseringsnetwerk van de NVM - Tiara - waarin dagelijks alle via de NVM te koop staande woningen worden geregistreerd. Wij kunnen uw woonwensen met behulp van de computer met het aanbod vergelijken zodat wij u een advies op maat kunnen geven. Daarnaast houden wij natuurlijk ook het aanbod van andere aanbieders (niet NVM leden) voor u in de gaten. Hierdoor kan uw zoektocht heel efficient verlopen.

Hoe gaat u en hoe gaan wij te werk :
U vult het woonwensformulier in op onze eigen internetsite, onder contact opnemen (rechts bovenin) en verzendt dit per e-mail of u neemt telefonisch contact met ons op, u krijgt vervolgens éénmalig het woningaanbod toegezonden, toegespitst op uw zoekcriteria. Wenst u dagelijks op de hoogte gehouden te worden, dan geeft u ons een aankoopopdracht.

Indien u n.a.v. het aanbod tot bezichtiging wilt overgaan, maken wij voor u de benodigde afspraken, bij voorkeur aansluitend op één dag.

Als u het plezierig vindt per openbaar vervoer naar Assen te komen, dan halen wij u van het station, en gaan met u de geselecteerde woningen/appartementen bezichtigen.

Wanneer u uw "droomhuis" heeft gevonden dan beginnen wij voor u de onderhandelingen, eventueel na het laten maken van een bouwtechnokeuring.

Bij de door ons, voor u, aangekochte woning ontvangt u een GRATIS BOUWTECHNOKEURING. Deze keuring wordt verzorgd door een onafhankelijk bouwkundige.

Net als aan een woning, hangt ook aan een aankoopbegeleiding een prijskaartje, echter MAKELAARDIJ DRENTHE verdient zichzelf terug.

Iedere opdrachtgever krijgt van ons GRATIS een DINER-VOOR-TWEE, om de goede afloop van de transactie te vieren in een gezellig restaurant.

Kijk ook op onze internetsite :

www.makelaardijdrenthe.nl


HYPOTHEEKADVISEUR:

Ook voor een deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies kunt u terecht bij ons kantoor. Wij werken samen met Marjan Blokzijl. Zij is een erkend hypotheekadviseur met ruime ervaring inzake financiële dienstverlening. Bij bemiddeling via Marjan Blokzijl krijgt u een gratis taxatie van het onderpand.


Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs