Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Lamberink Garantiemakelaars Hardenberg

Home » Provincie Overijssel » Makelaars Hardenberg » Lamberink Garantiemakelaars Hardenberg

KantoorLamberink Garantiemakelaars Hardenberg
AdresLage Doelen 10
7772 BL Hardenberg (Kaart)
Tel.0523 270 174
Fax.0523 270 175
Websitewww.garantiemakelaars.nl/lamberink-hardenberg
URL woningaanbodhttp://www.garantiemakelaars.nl/lamberink-hardenberg/huizen-te-koop/
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVM
Franchise organisatie:Garantiemakelaars
Taxatieregister:VastgoedCert
Taxatiekeurmerk:NWWIMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Hardenberg: 

Aanvullende informatie over Lamberink Garantiemakelaars Hardenberg te Hardenberg:

WELKOM BIJ LAMBERINK
Lamberink Garantiemakelaars is een modern en veelzijdig makelaarskantoor dat inmiddels 20 jaar bestaat. Met 40 betrokken medewerkers en vestigingen in Assen, Groningen, Hardenberg en Zuidlaren bieden wij complete dienstverlening op het gebied van wonen, financieren en verzekeren.

MAKELAARDIJ IS MENSENWERK
De kwaliteit van de dienstverlening die Lamberink Garantiemakelaars u biedt, is in grote mate afhankelijk van de mensen die bij ons werkzaam zijn. Wanneer u ons een opdracht geeft om de aan- of verkoop van uw woning te begeleiden, merkt u meteen dat u te maken hebt met een professioneel en klantgericht team. Bij Lamberink staan namelijk U en Uw woonwensen centraal.

GARANTIEMAKELAAR
Naast ons lidmaatschap van de NVM zijn wij aangesloten bij de Garantiemakelaars, een landelijk netwerk van ruim 80 actieve NVM kantoren die, net als wij, een maximaal kwaliteitsniveau nastreven.

HUIS VERKOPEN?
Bij Lamberink Garantiemakelaars bent u aan het juiste adres! Wij bieden u een dienstverlening die verder gaat dan een standaardservice. Naast de onderscheidende werkwijze en het landelijke netwerk van de Garantiemakelaars, biedt ons Verkoop Zeker Plan een belangrijke meerwaarde bij de verkoop van uw woning. De juiste vraagprijs, een zorgvuldige presentatie, een actieve marktbenadering, vakkundige onderhandelingen en persoonlijke begeleiding door onze professionele makelaars leiden tot het beste verkoopresultaat.

AANKOOPBEGELEIDING
Uw droomhuis gezien bij een andere makelaar? Maar dan …. Wat is een reële prijs? Wat moet ik bieden? Wat zijn de gebreken? Neem Lamberink mee als uw eigen aankopend makelaar. Dan betaalt u niet te veel en koopt u geen “kat in de zak”! Wij zorgen voor een bouwtechnokeuring en voeren namens u de onderhandelingen met de verkopende partij.

VERENIGING EIGEN HUIS
Lamberink Garantiemakelaars is aangesteld als Aankoopmakelaar voor Vereniging Eigen Huis. Leden van Vereniging Eigen Huis bieden wij een aangepaste dienstverlening met speciale tarieven.

NIEUWBOUWPROJECTEN
Onze afdeling Nieuwbouwmakelaardij is vaak al in het prille begin betrokken bij nieuwe projecten. Informeer daarom ook naar de projecten die nog in voorbereiding zijn. Behalve op funda.nl en www.lamberink.nl vindt u onze projecten ook op www.nieuwbouw-hardenberg.nl

UW DROOMHUIS OP UW EIGEN KAVEL?
Ga dan eens praten met Lamberink Kavel & Huis voor een bouwplan op maat. Keuze uit vele types en tal van vrije ontwerpen. Fraaie architectuur, van modern tot jaren ’30 stijl. Vraag de gratis brochure aan op www.lamberinkkavelenhuis.nl.

HYPOTHEEKADVIES
Totale dienstverlening is ons motto. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor een objectief hypotheekadvies. Wij zijn aangesloten bij De Hypotheekshop, de grootste adviesketen van Nederland. Onze adviseurs zijn deskundig en beschikken over de rentes en voorwaarden van alle belangrijke geldverstrekkers. Bel voor een vrijblijvende afspraak met onze Hypotheekshops in Assen (0592-338411), Groningen (050-3672025) of Hardenberg (0523-272272).

VERZEKERINGEN
Al uw verzekeringen goed geregeld bij Lancyr Lamberink. Wij zijn aangesloten bij Lancyr, een landelijk samenwerkingsverband van professionele assurantiekantoren. Door hun inkoopkracht bieden zij verzekeringen tegen zeer voordelige premies. Kijk op www.lamberink.lancyr.nl.

AFSPRAAK MAKEN?
Heeft u een woning op het oog, denkt u er aan uw eigen huis te verkopen of wilt u financieel advies? Neemt u gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u!

LAMBERINK MAKELAARS & ADVISEURS
Assen, Stationsstraat 24-26, tel. (0592) 33 84 10
Assen, Transportweg 4a, tel. (0592) 46 08 69 (Nieuwbouw)
Groningen, Westerkade 1, tel. (050) 367 20 20
Hardenberg, Lage Doelen 10, tel. (0523) 27 01 74
Hardenberg, Bruchterweg 13, tel. (0523) 27 22 72
Leeuwarden, Drachtsterweg 3, tel. (058) 280 17 02 (Nieuwbouw)
Zuidlaren, De Millystraat 4, tel. (050) 402 37 10

Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs