Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Lamberink Garantiemakelaars Assen

Home » Provincie Drenthe » Makelaars Assen » Lamberink Garantiemakelaars Assen

KantoorLamberink Garantiemakelaars Assen
AdresStationsstraat 24-26
9401 KX Assen (Kaart)
Tel.0592 338 410
Fax.0592 338 414
Websitewww.garantiemakelaars.nl/lamberink-assen
URL woningaanbodhttp://www.garantiemakelaars.nl/lamberink-assen/huizen-te-koop/
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVM
Franchise organisatie:Garantiemakelaars
Taxatieregister:VastgoedCert
Taxatiekeurmerk:NWWIMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Assen: 

Aanvullende informatie over Lamberink Garantiemakelaars Assen te Assen:

Lamberink Garantiemakelaars neemt een actieve plaats in op de regionale woningmarkt. Sinds de start in 1988 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een modern en veelzijdig makelaarskantoor, met 40 betrokken medewerkers en vestigingen in Assen, Groningen, Hardenberg en Zuidlaren.

MAKELAARDIJ IS MENSENWERK
De kwaliteit van de dienstverlening die Lamberink Garantiemakelaars u biedt, is in grote mate afhankelijk van de mensen die bij ons werkzaam zijn. Wanneer u ons een opdracht geeft om de aan- of verkoop van uw woning te begeleiden, merkt u meteen dat u te maken hebt met een professioneel en klantgericht team. Bij Lamberink Garantiemakelaars staan namelijk U, Uw woning en Uw woonwensen centraal.

GARANTIEMAKELAAR
Naast ons lidmaatschap van de NVM zijn wij ook aangesloten bij de Garantiemakelaars, een landelijk samenwerkingsverband van ruim 90 actieve NVM kantoren die, net als wij, een maximaal kwaliteitsniveau nastreven.

HUIS VERKOPEN?
Dan bent u bij Lamberink Garantiemakelaars aan het juiste adres! Wij bieden u een dienstverlening die verder gaat dan een standaardservice. Naast de onderscheidende werkwijze en het landelijke netwerk van de Garantiemakelaars, biedt ons Verkoop Zeker Plan een belangrijke meerwaarde bij de verkoop van uw woning. Het Verkoop Zeker Plan van Lamberink is een uitgekiende verkoopmethode waarbij uw woning, na een zorgvuldige voorbereiding, zo optimaal mogelijk onder aandacht komt van het koperspubliek. Een zorgvuldige en doelgerichte presentatie van uw huis, een actieve marktbenadering en een persoonlijke begeleiding door ons professionele makelaarsteam leiden tot het beste verkoopresultaat. Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling.

AANKOOPBEGELEIDING
Uw droomhuis gezien bij een andere makelaar? Maar dan …. Wat is een reële prijs? Wat moet ik bieden? Wat zijn de gebreken? Zijn er beperkende erfdienstbaarheden? Kans op bodemvervuiling? Neem Lamberink mee als uw eigen aankopend makelaar! Dan koopt u geen “kat in de zak” en betaalt u niet teveel voor het huis. Wij zorgen o.a. voor een bouwtechno-keuring en voeren namens u de onderhandelingen met de verkopende partij. Desgewenst begeleiden wij u van A tot Z, maar u kunt ook kiezen voor deeldiensten.

VERENIGING EIGEN HUIS
Lamberink Garantiemakelaars is aangesteld als Aankoopmakelaar voor Vereniging Eigen Huis. Leden van Vereniging Eigen Huis bieden wij een aangepaste dienstverlening met speciale tarieven.

NIEUWBOUWPROJECTEN
Kijk voor onze actuele projecten op www.lamberink.nl Vaak zijn wij al vanaf het prille begin betrokken bij nieuwe projecten. Informeer daarom ook naar de projecten die nog in voorbereiding zijn of bezoek ons Nieuwbouw Infocentrum, Transportweg 4a te Assen (vlakbij Hotel van der Valk aan de afrit A28).

HEEFT U EEN KAVEL? WIJ HEBBEN DE BOUWPLANNEN!
Lamberink Bouwcoördinatie verzorgt de exclusieve verkoop voor Brummelhuis in Noord-Nederland. Keuze uit meer dan 100 types vrijstaande en 2/1 kapwoningen en tal van vrije ontwerpen. Fraaie architectuur, van modern tot jaren ’30 stijl. Kwaliteitsbouw van eerste klas materialen en veel inspraakmogelijkheden! Haal bij onze kantoren een gratis brochure of maak een afspraak met onze nieuwbouwvestigingen in Assen (0592-460869) of Leeuwarden (058-2801702).

HYPOTHEEKADVIES
Totale dienstverlening is ons motto. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Onze hypotheekadviesbureau’s zijn aangesloten bij De Hypotheekshop, de grootste onafhankelijke adviesketen van Nederland. Onze hypotheekadviseurs zijn deskundig en beschikken over de rentes en voorwaarden van alle belangrijke geldverstrekkers.
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek (eventueel ook 's avonds) met:
De Hypotheekshop, Stationsstraat 24-26 te Assen, tel. (0592) 33 84 11
De Hypotheekshop, Westerkade 1 te Groningen, tel. (050) 367 20 25
De Hypotheekshop, Bruchterweg 13 te Hardenberg, tel. (0523) 27 22 72


Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs