Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Kroon van Diest Makelaardij B.V.

Home » Provincie Noord-Holland » Makelaars Haarlem » Kroon van Diest Makelaardij B.V.

KantoorKroon van Diest Makelaardij B.V.
AdresOstadestraat  12 
2023 XA Haarlem (Kaart)
Tel.0235261546
Fax.0235275374
Websitewww.kroonvandiest.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=213
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVMMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Haarlem: 

Aanvullende informatie over Kroon van Diest Makelaardij B.V. te Haarlem:

ERVAAR EEN MAKELAAR!

Kroon van Diest Makelaardij o.g. is begonnen met een nieuwe dienstverlening. Bij ons kantoor kunnen mensen die op zoek zijn naar een koopwoning in Zuid-Kennemerland sinds kort ervaren wat een aankopend makelaar nou daadwerkelijk voor een koper kan betekenen. Kopers kunnen nu éénmalig GRATIS van onze dienstverlening gebruik maken.

Veel mensen denken dat het inschakelen van een makelaar bij de aankoop van een woning niet noodzakelijk is, en vooral veel geld kost. Onze dienstverlening is moeilijk uit te leggen door de telefoon of via een gelikte brochure, mensen moeten ervaren wat wij kunnen betekenen.

Dus gaan wij graag éénmalig mee om dat te laten zien. Wij gaan mee naar een woning die mensen op het oog hebben, daarbij geven we dan mondeling bouwkundig en prijstechnisch advies. Op deze manier denken wij een beter beeld te kunnen geven van ons mooie vak. Een makelaar kan nou eenmaal veel betekenen voor een koper en dat is precies hetgeen wat wij willen laten zien.

Na die ene bezichtiging kunnen mensen dan alsnog beslissen of ze met ons verder willen om met elkaar op zoek te gaan naar dat éne huis. Mocht u van onze diensten gebruik willen maken, dan bieden wij u daarvoor diverse mogelijkheden.

Wij hebben ze voor u op een rij gezet:

COMPLEET aankooptraject tegen vast tarief (tarief 1,7% over aankoopsom, excl. BTW):
Inventariseren van uw woonwens en aan de hand hiervan selecteren en doorgeven van het dagelijkse woningaanbod. (Onbeperkt) inplannen van bezichtigingen van door u gewenste woningen. Professioneel bouwkundig, juridisch en markttechnisch advies, het voeren van onderhandelingen en uiteindelijk het sluiten van een koopovereenkomst. Administratieve afhandeling en begeleiding tot en met de oplevering van de nieuwe woning.

INCIDENTEEL (mondeling) advies op basis van uurtarief (uurtarief € 150,- excl. BTW):
U heeft zelf uw droomhuis gevonden maar wilt voor de zekerheid toch gebruik maken van onze expertise. Tijdens een gezamenlijke rondgang door de woning zal de makelaar u, op basis van het visueel waarneembare, zijn bevindingen mondeling aangeven ten aanzien van de bouwkundige staat alsmede een indicatie van de waarde van de woning afgeven.
Indien gewenst kan de bouwkundige inspectie voor u op papier worden gezet, dit uiteraard tegen meerprijs.

Incidentele aankoopbegeleiding (tarief 1% over aankoopsom, excl. BTW): U heeft zelf uw droomhuis gevonden maar geeft het vervolgtraject liefst uit handen. Wij geven professioneel bouwkundig, juridisch en markttechnisch advies en voeren namens u de onderhandelingen. Na de koopovereenkomst verzorgen wij de administratieve afhandeling en begeleiding tot en met de oplevering van de nieuwe woning. Dit tegen een vast tarief, het spreekt voor zich dat dit tarief lager ligt dan bij het complete aankooptraject.
Mocht de onderhandeling niet tot een aankoop resulteren dan zullen de werkzaamheden achteraf op basis van uurtarief in rekening worden gebracht.

Verzorgen van NVM-taxatierapport:
U kunt ons de opdracht geven de door u beoogde woning te laten taxeren, per slot van rekening zal in de meeste gevallen ten behoeve van de financiering een taxatierapport vereist zijn. Naast de waardebepaling zullen eventuele factoren die van invloed zijn op de waarde van de woning (denk aan bouwkundige staat, mogelijke verontreiniging of omgevingsfactoren) hierin worden opgenomen. Een stevige basis derhalve indien u besluit het aankooptraject in eigen beheer te houden.

Wij kunnen dit rapport voor een scherp tarief aanbieden.

Tarief 1‰ getaxeerde waarde (minimumtarief € 300,- en maximumtarief € 600,-), exclusief 19% BTW.

Voor meer informatie over onze dienstverlening en de gehanteerde tarieven kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 023-5261546, of e-mail naar info@kroonvandiest.nl.

Wij zijn u graag van dienst, op welke manier dan ook.....
Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs