Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Fa. Hoorn, De Vos, Metselaar en Sturop

Home » Provincie Noord-Holland » Makelaars Zaanstad » Fa. Hoorn, De Vos, Metselaar en Sturop

KantoorFa. Hoorn, De Vos, Metselaar en Sturop
AdresPaltrokstraat 20
1508 EK Zaandam (Kaart)
Tel.0756510610
Fax.0756510637
Websitewww.hvms.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=122
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVMMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Zaanstad: 

Aanvullende informatie over Fa. Hoorn, De Vos, Metselaar en Sturop te Zaanstad:

Hoorn De Vos Metselaar & Sturop

Op zoek naar een ander woonhuis of een nieuw pand voor uw onderneming?
De specialisten van HVM&S beschikken over ruime kennis en ervaring, maar ook over een persoonlijke benadering die u zal verrassen. U hebt bij ons vrijwel altijd te maken met één en dezelfde makelaar. Een partner die met u meedenkt bij het kopen, verkopen en taxeren van uw pand. Een partner die voor u handelt, zo snel als het kan en zo verantwoord als het moet. Als úw belang daarmee gediend is.

De historie van ons makelaarskantoor gaat terug tot het jaar 1865. We weten dus als geen ander wat er in de regio leeft. We kennen de streek, de historie, de markt. En…de mensen kennen óns.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening start op het moment dat u in contact komt met ons kantoor. Een enthousiast team binnendienstmedewerkers en makelaars garandeert deskundigheid, gastvrijheid en service. U kunt zich vrijblijvend tot ons wenden voor informatie over het zoeken naar een woonobject, het verkopen van een woonobject, het taxeren van een woonobject of voor financieel advies, gemeentelijke regelgeving, bouwkundige ondersteuning en alle overige voorkomende zaken die samen gaan met het kopen, verkopen of taxeren van onroerende zaken.

Verkoop van uw woning

Wij zetten samen met u de uitgangspunten voor de samenwerking op een rij. Wat zijn uw wensen, wat zijn uw toekomstplannen, van welk onderdeel van onze dienstverlening wilt u gebruik maken.
Wij starten met een vrijblijvende waardebepaling, zodat u ons en onze werkwijze beter leert kennen en u beter inzicht krijgt in uw financiële mogelijkheden.
Met behulp van ons netwerk, kennis van de markt en marktbewerking spannen wij ons vervolgens voor 100% in om uw woning te verkopen voor de optimale prijs.
Door onze unieke locatie bij het winkelcentrum is uw woning altijd prominent in beeld met een grote raamposter. Andere marketinginstrumenten die u in ons aanbod krijgt zijn o.a. uw woning op Funda, advertenties in diverse media, onze brochure, het open huis, etc.

Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over welke werkzaamheden uw makelaar voor u verricht en welke vergoeding hij ontvangt voor deze diensten; de zogenoemde courtage. De brancheorganisatie achter ons kantoor, De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM) biedt u extra zekerheid en geeft een aantal voordelen.

Aankoopbegeleiding

Uw nieuwe woonomgeving is door onze grote ervaring een voor ons zeer bekend terrein. Dagelijks informeren wij u over het nieuwe en gewijzigde aanbod. Wij berichten u desgewenst via telefoon, fax, e-mail of per post.
Wij verzorgen op uw verzoek een afspraak voor een bezichtiging op een zo kort mogelijke termijn.
Wij beoordelen voor u de prijsjuistheid aan de hand van de staat van onderhoud, de bouwkundige staat, de courantheid, praktische zaken, en bijvoorbeeld geldende bestemmingsplannen. Wij voeren namens u de onderhandelingen en kunnen hierin een zeer objectief standpunt innemen. Op discrete wijze houden wij uw emotionele betrokkenheid verborgen voor de verkopende partij. Makelen is een vak apart!
Wij beoordelen voor u de koopakte, waarin uw belangen worden gewaarborgd.
Wij inspecteren samen met u het object vóór de eigendomsoverdracht en begeleiden u tijdens de levering bij de notaris. Ook de nazorg bij het in gebruik nemen van uw nieuwe woning behoort bij een complete dienstverlening.

Het is ook mogelijk een opdracht te geven voor een beperkt deel van bovengenoemde diensten, zoals de zoekopdracht, een taxatie of aankoopbegeleiding bij een door u zelf gevonden woning.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Past de hypotheek bij u en/of uw nieuwe woning? Ook daarin geven wij u graag vrijblijvend advies. Bij HVM&S kunt u vrijblijvend en persoonlijk, onafhankelijk en objectief informatie krijgen van één van onze gespecialiseerde adviseurs..
Onze hypotheekafdeling wordt gesteund door een landelijke organisatie van gespecialiseerde hypotheekadviseurs. Ongebonden en onafhankelijk adviseren zij voor nagenoeg alle financiële instellingen in Nederland. Het advies voldoet uiteraard tevens aan alle eisen van het Keurmerk Hypotheekbemiddeling.
Door de landelijke organisatie hebben wij bij diverse maatschappijen financiële arrangementen bedongen. Tevens hebben wij diverse exclusieve hypotheekproducten ontwikkeld. Dit betekent voor u dat u op één adres nagenoeg alle geldverstrekkers kunt vergelijken op rente en voorwaarden.


Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs