Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Hannink Makelaars en Taxateurs

Home » Provincie Overijssel » Makelaars Olst-Wijhe » Hannink Makelaars en Taxateurs

KantoorHannink Makelaars en Taxateurs
AdresStationsweg 23 
8131 DG Wijhe (Kaart)
Tel.0570524344
Fax.0570524231
Websitewww.hannink.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=1822
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVMMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Olst-Wijhe: 

Aanvullende informatie over Hannink Makelaars en Taxateurs te Olst-Wijhe:

Zeg ‘Wonen in Salland’ en je denkt meteen aan Hannink Makelaars en Taxateurs. Het makelaarskantoor is in een halve eeuw uitgegroeid tot het toonaangevende makelaarskantoor in deze streek. Het kantoor bemiddelt bij de aan- en verkoop van woningen, bedrijfsonroerend goed en agrarisch onroerend goed. Door ervaring en het brede scala aan activiteiten weet Hannink Makelaars als geen ander hoe het is om te wonen en werken in het gemoedelijke Salland.

Hannink Makelaars is in 1932 opgericht en uitgegroeid tot een toonaangevend makelaarskantoor in Salland. Het kantoor is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen). Dit betekent dat wij ons hebben verplicht te handelen conform de richtlijnen en codes zoals de NVM deze heeft opgesteld. Dat is voor u de garantie dat ons advies deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk is.

Meer zekerheid, meer service!
Wij streven ernaar om persoonlijk bij u als klant betrokken te zijn en uw wensen optimaal te verwezenlijken met betrekking tot advisering en professionele begeleiding bij aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand. Naast de particuliere woningmarkt zijn wij tevens actief op het gebied van: projectontwikkeling, bedrijfsonroerend goed en de agrarische markt. Met vestigingen in Raalte en Wijhe beschikken wij over voldoende flexibel en deskundig personeel met goede kennis van de regionale onroerend goed markt en contacten met regionale en landelijke partijen.

In Wijhe opereren we vanuit Villa Waterloo, een historisch pand dat is gebouwd voor het ingenieursbureau van de Staatsspoorwegen. Het pand werd op 18 juni 1865 in gebruik genomen, precies vijftig jaar na de Slag bij Waterloo. Hannink Makelaars en Taxateurs heeft hier in 1996 een vestiging geopend. Hierbij is de stijlvolle ambiance volledig behouden, ondanks de inpassing van geavanceerde communicatie technieken. Het kantoor is dankzij inzet en professionaliteit van alle betrokken medewerkers in het afgelopen decennium uitgegroeid tot het toonaangevende makelaarskantoor in WijheTaxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs