Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Hakkenbroek Housing Company Amsterdam

Home » Provincie Noord-Holland » Makelaars Amsterdam » Hakkenbroek Housing Company Amsterdam

KantoorHakkenbroek Housing Company Amsterdam
AdresLeliegracht 21
1016 GR Amsterdam (Kaart)
Tel.0204895141
Fax.035 6286264
Websitewww.hakkenbroek.com
URL woningaanbodhttp://www.hakkenbroek.com
ContactNeem contact opMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Amsterdam: 

Aanvullende informatie over Hakkenbroek Housing Company Amsterdam te Amsterdam:

Wat doet Hakkenbroek Housing Company?

Hakkenbroek Housing Company, een betrouwbare partner bij koop en verkoop van onroerend goed en bij tijdelijke huur, verhuur en beheer van luxe woningen en appartementen. Wij bedienen zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers en mogen bedrijven als Philips, Nike, KPMG, General Electric, Fortis Bank en ABN-AMRO tot onze cliëntele rekenen. Deze klanten geven aan bijzonder tevreden te zijn over de door ons ontwikkelde formule, die gebaseerd is op een persoonlijke benadering, uitgebreide service en een correcte afhandeling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Of u nu een koopwoning zoekt, tijdelijk een representatieve en luxe woning wilt huren, door tijdelijke verhuur van uw woning een aantrekkelijk inkomen wilt verwerven of uw huis wilt verkopen, Hakkenbroek Housing Company kan u bij al deze zaken van dienst zijn. Hierbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring, steeds ondersteund door de laatste technische mogelijkheden.
Om u een aantal voorbeelden te geven: wij kunnen u adviseren bij het zo aantrekkelijk mogelijk presenteren van úw woning wanneer u heeft besloten tot verkoop of verhuur. En zelf zorgen wij er voor op de hoogte te zijn van alle belangrijke zaken in de omgeving. Zoals bestemmingsplannen, verordeningen, kadastrale gegevens. Maar natuurlijk ook winkels, openbaar vervoer, scholen, parkeervoorzieningen……
Dat deze aanpak werkt blijkt wel uit het feit dat via Hakkenbroek Housing Company vele woningen van eigenaar veranderen of tijdelijk verhuurd worden.
Graag informeren wij u over de wijze waarop Hakkenbroek Housing Company u bij elk van bovenstaande zaken van dienst kan zijn. Indien de verkoop van uw pand nu nog niet aan de orde is zullen wij u gaarne periodiek informeren over ontwikkelingen die met een eventuele toekomstige verkoop verband houden. Dat geldt ook indien u verhuur of beheer van uw pand op het oog heeft. Wij zullen onze kwaliteiten maximaal inzetten om uw belang zo goed mogelijk te behartigen.
Wij zorgen er voor dat onze klanten zich via uitstekende contracten verzekerd weten van een maximale bescherming. Transacties in onroerend goed vereisen nu eenmaal een gedegen en gespecialiseerde juridische benadering.
Het team van Hakkenbroek Housing Company bestaat uit vier enthousiaste en vakkundige medewerkers en hoopt met haar doelgerichte werkwijze ook u van dienst te mogen zijn. Graag maken wij spoedig (nader) kennis.


Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs