Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar De Haan Makelaars

Home » Provincie Zuid-Holland » Makelaars Den Haag » De Haan Makelaars

KantoorDe Haan Makelaars
AdresLaan van Ypenburg 7
2497 GD Den Haag (Kaart)
Tel.0703225283
Fax.0703225273
Websitewww.dehaanmakelaars.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=3422
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVMMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Den Haag: 

Aanvullende informatie over De Haan Makelaars te Den Haag:

U zoekt een huis van uw dromen... wilt uw bedrijfspand verkopen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Haan & Van Dijkhuizen Makelaars is namelijk een allround makelaarskantoor, dat zijn diensten verleend aan particulieren, ondernemingen en overheidsinstanties.

Wij weten als geen ander dat bij de verkoop en aankoop van een woning of bedrijfspand heel wat komt kijken. Het is een transactie waar behoorlijke bedragen mee gemoeid zijn. Onze mensen stellen uw belangen veilig. Ze begeleiden u vakkundig bij de verkoop en aankoop van een woning of bedrijfspand. Van verkoop- of zoekopdracht tot sleuteloverdracht en alles wat daar tussen zit. Daarbij hebben wij maar één belang: uw belang.

Onze kantoren zijn uiteraard aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Als NVM-makelaar kennen wij de hoogte van de prijsontwikkeling, de kosten en het actuele aanbod in onroerend goed. Ons vakmanschap wordt onderstreept door dit lidmaatschap. Tevens zijn wij aangesloten bij Coldwell Banker Makelaars. Voordeel voor u als klant is onder andere een wereldwijd netwerk alsmede een klantgerichte aanpak, waarbij u als klant centraal staat.

Als het pand van uw dromen niet in ons aanbod is opgenomen, dan gaan wij graag voor u op zoek. U kunt zich geheel vrijblijvend in ons zoekersbestand laten opnemen. Mocht u uw huis willen verkopen maar u heeft geen idee van de waarde van uw onroerende zaak, dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvende taxatie/waardebepaling, zodat u financieel direct weet waar u aan toe bent. Dat is gemakkelijk, zeker wanneer u tegelijkertijd op zoek wilt naar een andere koopwoning.

We geven het eerlijk toe, we zijn geen alleskunners. Voor hypotheken en verzekeringen wijzen wij u wel graag de weg naar de juiste adviseur. Wij hebben er voor gekozen om ons volledig te specialiseren. Dus gaat onze volledige aandacht uit tot bemiddeling en taxaties van woonhuizen en bedrijfspanden.

Kijkt u gerust eens bij ons aanbod voor een indruk van onze portefeuille woningaanbod, bedrijfsaanbod en nieuwbouw. Vrijblijvend een afspraak maken? Laat dan uw gegevens achter onder de button contact. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs