Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Anja van de Ven Makelaardij

Home » Provincie Noord-Brabant » Makelaars Eindhoven » Anja van de Ven Makelaardij

KantoorAnja van de Ven Makelaardij
AdresVestdijk 165
5611 CB Eindhoven (Kaart)
Tel.0402511077
Fax.0402510473
Websitewww.anjavandeven.nl
URL woningaanbodhttp://www.jaap.nl/huizen/#br=1156
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVMMakelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 Zoek een andere makelaar in Eindhoven: 

Aanvullende informatie over Anja van de Ven Makelaardij te Eindhoven:

Of u nu uw woning wilt verkopen of op zoek bent naar nieuwe woonruimte, een appartement, een tweede huis: in alle gevallen komt er veel op u af. U zult veel informatie moeten verzamelen en evenveel beslissingen moeten nemen. Hoe bepaalt u bijvoorbeeld de waarde van de woning die u wilt kopen of verkopen? Is de bouwkundige staat van het pand wel in orde? Zou er geen sprake zijn van bodemverontreiniging? De koopakte, voldoet die wel aan de voorwaarden? En wat zijn de juridische consequenties als er zich problemen voordoen? Dat u professionele begeleiding kunt gebruiken bij zo’n belangrijke stap, begrijpen wij maar al te goed. Daarom is er één adres waar u een antwoord krijgt op al uw vragen. En meer dan dat!

ANJA VAN DE VEN MAKELAARDIJ

Anja van de Ven, de enige vrouwelijke vrijgevestigde registermakelaar in Eindhoven, maakt graag tijd voor u, evenals de andere (vrouwelijke) medewerkers. Deskundigheid, vriendelijkheid, en optimale begeleiding zijn de sleutelwoorden in de dienstverlening van ons kleinschalige makelaarskantoor in het hart van de stad.

Bij Anja van de Ven Makelaardij vindt u een deskundige die u door het hele proces heen loodst. Wij staan u met raad en daad bij, tijdens alle stappen die u neemt. Dat wij u daarbij goede voorlichting geven, vriendelijk en geduldig zijn, is voor ons vanzelfsprekend. Wij nemen u zoveel uit handen als u zelf wilt; u kunt de aankoop, verkoop of taxatie van uw huis met een gerust hart aan ons overlaten.

FILOSOFIE

Het kopen of verkopen van een woning is meer dan een zakelijke transactie. Het gaat tenslotte om uw "thuis" en om beslissingen die niet alleen rationeel, maar zeker ook emotioneel genomen worden. Daar hebt u een deskundige bij nodig: een vertrouwde, objectieve, betrokken en rationele vakvrouw op wie u kunt bouwen.

In onze dienstverlening vinden wij het belangrijk om op de hoogte te blijven van de plaatselijke en regionale omstandigheden, de ontwikkelingen in de huizenmarkt en in wet- en regelgeving. Niet voor niets is Anja van de Ven lid aangesloten bij NVM én gecertificeerd, beëdigd en geregistreerd Makelaar-Taxateur onroerende zaken. Alle geregistreerde NVM Makelaar-Taxateurs voldoen aan hoge opleidings- en bijscholingseisen. De certificatie en registratie garanderen u dan ook dat u te maken hebt met een vakbekwame Makelaar-Taxateur.

Vakkennis vinden wij echter niet het enige belangrijke in ons vak. Mensenkennis is minstens zo belangrijk. Om die reden besteden wij veel zorg en aandacht aan onze klanten; wij willen weten wat uw wensen, plannen en behoeften zijn, om u op die manier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


DIENSTEN

Bij Anja van de Ven Makelaardij kunt u terecht voor:

· De verkoop van uw woning

· De aankoop van een woning

· Taxaties


Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs