Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars



  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Makelaar Alberti Garantiemakelaars

Home » Provincie Noord-Brabant » Makelaars Eindhoven » Alberti Garantiemakelaars

KantoorAlberti Garantiemakelaars
AdresStrijpsestraat 53
5616 GL Eindhoven (Kaart)
Tel.040 2957957
Fax.040 295 7955
Websitewww.garantiemakelaars.nl/alberti
URL woningaanbodhttp://www.garantiemakelaars.nl/alberti/huizen-te-koop/
ContactNeem contact op
Branchevereniging:NVM
Franchise organisatie:Garantiemakelaars
Taxatieregister:VastgoedCert
Taxatiekeurmerk:NWWI



Makelaarskosten vergelijken
Situatie:
Geschatte waarde:
Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige makelaars/taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

Postcode:
 



Zoek een andere makelaar in Eindhoven: 

Aanvullende informatie over Alberti Garantiemakelaars te Eindhoven:

In Eindhoven en omstreken is Alberti Garantiemakelaars al ruim 30 jaar actief op het gebied van aan- en verkoop van woningen en taxaties in de markt. Kiest u voor Alberti Garantiemakelaars dan kiest u voor een heldere en persoonlijke dienstverlening met oog voor kwaliteit, openheid, zekerheid en duidelijkheid.

MAKELAARDIJ IS MENSENWERK

Bepalend voor de kwaliteit van de dienstverlening van Alberti Garantiemakelaars zijn allereerst de mensen die bij Alberti Garantiemakelaars werken. Op ons kantoor werkt een actief en deskundig team van makelaars en binnendienstmedewerkers. Kennis van de lokale en regionale onroerend goed markt, de ambitie om al onze klanten een heldere dienstverlening te leveren, een gedegen opleiding en ervaring in de makelaardij en niet in de laatste plaats het werken volgens de onderscheidende werkwijze van de Garantiemakelaars. Met elkaar maken ze dat wij u uitstekend begeleiden bij de aan- of verkoop van uw woning.

DE GARANTIEMAKELAAR-WERKWIJZE

Een heldere en persoonlijke dienstverlening met oog voor kwaliteit, openheid, zekerheid en duidelijkheid voor de klant. Dit staat centraal in de aanpak van de Garantiemakelaars, waarbij zo\'n 100 NVM-makelaars in Nederland zijn aangesloten. De meerwaarde van die aanpak zult u al tijdens het eerste gesprek met onze makelaar ervaren aan de hand van het unieke Aankoop Zeker Plan of Verkoop Zeker Plan. Stap voor stap wordt toegelicht en vastgelegd welke activiteiten de makelaar allemaal voor u onderneemt als u een aan- of verkoopopdracht bij ons plaatst. Beide stappenplannen staan borg voor een kwalitatief onderscheidende dienstverlening en bieden u volledige openheid over de werkzaamheden van de makelaar. Bovendien kunnen wij u bij koop en verkoop een aantal duidelijke pluspunten bieden, zoals de BouwTechnokeuring en een advies voor het afsluiten van een Garantieverzekering, beide bedoeld om maximale zekerheid te bieden aan kopers en verkopers van een woning.

PERSOONLIJKE DIENSTVERLENING

Belangrijk in de dienstverlening van Alberti Garantiemakelaars is eenpersoonlijke en klantgerichte manier van werken. Bij uw keuze voor ons kantoor heeft u altijd te maken met een medewerker die u uitgebreid kan informeren over ons woningaanbod en onze aan- of verkoopdienstverlening. Met handige brochures, zoals Aan- of Verkoop Gegarandeerd, Tips bij het verkopen of kopen van een woning en Praktische Verhuistips, informeren wij u over diverse details die bij de aan- of verkoop van een woning een rol kunnen spelen. Onze makelaars daarentegen, houden zich volledig bezig met de koop of verkoop van uw woning en informeren u regelmatig over de voortgang van uw aan- of verkoopopdracht. Dit werkt efficient, effectief en prettig voor u.

AANKOOP

Bent u op zoek naar een woning dan kunt u ons inschakelen voor een aankoopopdracht. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw woonwensen. Door onze kennis van de lokale en regionale markt, kunnen wij u uitgebreid informeren over alle woningen die voldoen aan uw woonwensen. Heeft u interesse voor een woning, dan maken wij een afspraak voor een bezichtiging, waarbij wij zelf aanwezig kunnen zijn. Voldoet de woning aan uw wensen, dan kunnen wij voor u een BouwTechnokeuring laten uitvoeren. Tevens starten wij het traject van onderhandelen en kunnen u na de aankoop een Garantieverzekering aanbieden. Tot slot zorgen wij voor een succesvolle afwikkeling van de overdracht bij de notaris. Bent u ge?nteresseerd in ons eigen woningaanbod en wilt u dit vrijblijvend per e-mail ontvangen, dan kunt u zich via onze website www.alberti.nl inschrijven voor huismail. Een gratis service die u door ons wordt aangeboden.

VERKOOP

Wanneer u besluit om uw woning via Alberti Garantiemakelaars te verkopen, overleggen wij samen met u op welke wijze wij u woning optimaal gaan presenteren in de markt. Na een uitgebreid vooronderzoek, het laten uitvoeren van een BouwTechnokeuring en een optimale presentatie van uw woning starten wij het traject van bezichtigen, waar wij zelf altijd bij aanwezig zijn. Verder onderhandelen wij namens u en zorgen na de verkoop van uw woning voor een succesvolle afwikkeling van de overdracht bij de notaris.

HYPOTHEKEN & ASSURANTIEN

Voor een deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies verwijzen wij u graag door naar De Hypotheekwinkel Eindhoven (telefoon 040- 2 914 191 internet www.dehypotheekwinkel.com). Zij gaan graag voor u op zoek naar de ideale hypotheekvorm die het meest aansluit bij uw persoonlijke omstandigheden. Daarnaast kunnen zij u uitgebreid informeren over alle huisgebonden verzekeringen en over levens-, inkomens- en pensioenverzekeringen.

- Nadere informatie of een afspraak maken?
- Denkt u eraan om uw woning te verkopen?
- Bent u op zoek naar een nieuwe woning?

Neem gerust contact met ons op!





Taxatie | Notaris | Hypotheek | Hypotheekrente | Hypotheekadviseur | NWWI taxatie | Nieuws
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs