Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

LMV Makelaars (de Landelijke Makelaars Vereniging)

VasgtoedPRO voorheen LMV en RVT Makelaars LMV
De Landelijke Makelaars Vereniging is een vereniging waarin circa 500 register-makelaars zijn georganiseerd. Het doel van de LMV is het behartigen van de belangen van de aangesloten makelaars en hun cliënten. De activiteiten zijn gericht op het verhogen van de kwaliteit van de makelaardij in onroerende zaken.

De kwaliteit wordt gewaarborgd door stringente beroepsregels, vastgelegd in de LMV Erecode. Zo mogen register-makelaars die lid zijn van de LMV niet handelen voor eigen rekening.

De LMV stelt de belangen van de consument centraal en tracht voortdurend in te spelen op de veranderende behoeften. De snelle veranderingen in de markt vereisen een alert beleid. Hierin past het streven naar wettelijke regelingen ter bescherming van de consument. De LMV wil een vrije makelaarskeuze in een transparante markt. De consument is gebaat bij duidelijke beroepsregels en een degelijke tuchtrechtspraak.

De LMV makelaar
In Nederland wisselen jaarlijks honderdduizenden woningen, maar ook bedrijfsgebouwen en agrarische onroerende zaken van eigenaar. Daarnaast worden er tienduizenden nieuwe woningen opgeleverd die door een eerste eigenaar worden betrokken. Bij veel van deze transacties is een makelaar in onroerende zaken betrokken. Hij speelt een rol in het bemiddelen tussen koper en verkoper. Elk van de 500 LMV makelaars in Nederland kan u uitstekend van dienst zijn bij uw transactie. De LMV makelaar is geen handelaar, maar een onderhandelaar. Hij bemiddelt en adviseert u op een onafhankelijke en objectieve manier. Hiertoe wordt hij door zijn lidmaatschap van de Landelijke Makelaars Vereniging ook verplicht. De LMV stelt hoge eisen aan dit lidmaatschap. Iedere LMV makelaar is gewapend met een gedegen vakkennis en kennis van de huizenmarkt. De LMV makelaar is altijd geregistreerd in het "Register Makelaar-taxateurs in onroerende zaken". Daardoor hebt u als cliënt optimale garanties dat uw opdracht op de juiste wijze wordt behandeld en begeleid. Zo wordt u wegwijs gemaakt in een doolhof van regelingen en procedures.. Bij de LMV makelaar is uw opdracht in vertrouwde handen. Dat is een veilig idee.


Deze informatie is afkomstig van de website van de LMV www.lmv.nl
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs