Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

NVM makelaar nodig om op Funda te komen?

Woning op Funda, uw huis op Funda plaatsen.

Wat is Funda?

Funda faciliteert de aankoop, verkoop en verhuur van woningen en zakelijk onroerend goed via internet. Funda zorgt met deze activiteiten voor transparantie in de huizenmarkt en ondersteunt daarbij met betrouwbare en complete informatie. Funda is er in 7 jaar in geslaagd om een unieke marktpositie op te bouwen, zowel bij de Nederlandse consument, het bedrijfsleven als bij de makelaars. Funda telt meer dan 300.000 bezoekers en gemiddeld 9 miljoen pageviews per dag. Funda is de grootste en meest bezochte onroerendgoedwebsite van Nederland, met meer dan 3 miljoen unieke bezoekers per maand.

NVM makelaars en Funda

Het volledige en actuele woningaanbod van alle NVM makelaars wordt via funda gepresenteerd aan iedereen die op zoek is naar een woning. Naast een standaard presentatie kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van de extra presentatiemogelijkheden op funda. Bespreek samen met uw NVM makelaar de mogelijkheden en laat u adviseren over de beste strategie. De NVM makelaars hebben op dit moment een voorkeursbehandeling op Funda. De woningen van NVM makelaars worden eerder en beter vertoond dan woningen van andere (niet bij NVM aangesloten) makelaars. Bovendien is er nooit een garantie dat de woning wel op Funda komt als de makelaar niet aangesloten is bij de NVM. Dit omdat alleen de NVM een directe koppeling met Funda heeft waardoor de garantie 100% is dat de woningen goed op Funda staan. Bij andere makelaars is er geen koppeling maar slurpt Funda de woningen van diverse woningsites, dit slurp proces is niet waterdicht.

Tarieven van NVM makelaars

De NVM makelaars zijn vrij om hun courtage te bepalen om een woning in de verkoop te nemen. Via de website www.makelaarstarieven.com krijgt u een goede indicatie van de makelaars tarieven in de verschillende regio's in Nederland. Als u veel zelf wilt doen (bezichtigingen bijvoorbeeld) maar wilt u wel perse goed op Funda komen met uw huis dan kunt u veel kosten besparen. Er zijn namelijk diverse NVM makelaars die hiervoor gereducerde tarieven rekenen. Hieronder enkele voorbeelden van goedkope NVM makelaars formules:

NVM Voordeel Makelaars Full-service

www.voordeelmakelaars.com

NVM Voordeel Makelaars Lite

www.voordeelmakelaars.com

Makelaarsland

www.makelaarsland.nl
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs