Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Woonaccent Makelaars

Sinds 1999 bieden Woonaccent Makelaars de consument een kwalitatief hoogwaardige en flexibele dienstverlening die past bij de huidige en toekomstige eisen van consumenten. Met een overzichtelijk stappenplan kan de consument zijn of haar woning verkopen en kopen op zijn eigen wijze.

Makelaars die zijn aangesloten bij Woonaccent, zijn deskundig, ervaren en kennen de regio. Zij werken volgens de unieke Woonaccent Wijze. Dit houdt in dat openheid en helderheid centraal staan bij de dienstverlening. Keuzes worden gemaakt in overleg met de consument. Aan de hand van zes overzichtelijke stappen, wordt u duidelijk gemaakt hoe uw woning aangekocht of verkocht kan worden. Hierbij wordt u wel de ruimte gegeven om bepaalde zaken zelf uit te voeren.

Vanuit Woonaccent Nederland krijgt u als consument professionele ondersteuning op het gebied van marketing, management en automatisering. Via landelijke marktbewerking, digitalisering van de diensten en een invulling van de informatie en netwerkfunctie treedt Woonaccent Nederland op als een professionele formuleorganisatie. Bovendien heeft Woonaccent Makelaars heeft een onderscheidend en opvallend imago en een unieke diensteninvulling.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs