Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Voordeel Makelaars

Voordeel Makelaars is opgericht in 2007 en heeft inmiddels 35 deelnemende vestigingen door heel Nederland.

Voordeel Makelaars is een landelijk netwerk van makelaars welke allemaal lid zijn van de branchevereniging NVM en die vier standaard makelaars diensten aanbiedt voor een vast tarief. Hierdoor kunnen consumenten met een professionele makelaar in zee gaan tegen een vooraf bekend en zeer voordelig tarief.

De NVM makelaar van Voordeel Makelaars komt altijd uit uw eigen regio. U zult persoonlijk kennismaken met de makelaar die uw contactpersoon is tijdens de periode van de taxatie, aankoop of verkoop van uw woning. De communicatie verloopt dus niet anoniem alleen via telefoon en internet maar er komt gewoon een NVM makelaar bij u thuis.

Alle afspraken staan in het gebruikelijke NVM contract waarin, zoals in alle NVM contracten, de aansprakelijkheid van de makelaar jegens de klant en de onroerende zaak duidelijk wordt vastgelegd.

Voordeel Makelaars is geen traditionele franchiseorganisatie. De deelnemende kantoren hebben allen gewoon een eigen kantoor met eigen klantenkring. De klanten via Voordeel Makelaars zijn een extra omzetkanaal waarbij de klanten uiteraard wel conform de tarieven en werkwijze van Voordeel Makelaars worden behandeld. De deelnemende NVM makelaars werken dus gewoon onder eigen naam.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs