Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Rots-Vast Groep

Rots-Vast Groep is opgericht in 1989 en heeft inmiddels 32 vestigingen door heel Nederland. Rots-Vast Groep is specialist op het gebied van huurwoningen en het beheer van woonruimte.

Voor iedereen die op zoek is naar woonruimte, kan Rots-Vast Groep iets betekenen. Voor alleenstaanden, gezinnen, studenten én bedrijven. Ook wanneer u een woning wenst te verhuren, bent u bij Rots-Vast Groep aan het juiste adres. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden de organisatie uw panden te laten beheren.

De Rots-Vast Groep koestert zijn vaste klanten. Het aantal vaste klanten neemt dan ook voortdurend toe. Via een website en een match-systeem krijgen klanten informatie over het actuele aanbod. Franchisenemers spannen zich in om klanten goede diensten te bewijzen en tevreden te stellen. Volgens Rots-Vast Groep is samenwerking dé manier om aan wensen van klanten te voldoen.

Rots-Vast Groep was de eerste makelaar met een eigen website. Innovatie bepaalt in belangrijke mate het succes van de formule. Franchisenemers zijn sterk bij de organisatie betrokken.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs