Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

RE/MAX makelaars

RE/MAX makelaars is opgericht in 1998.

De franchiseformule van RE/MAX is de meest succesvolle ter wereld. In de makelaardij is RE/MAX marktleider. Zowel in de nationale, als in de internationale woningmarkt is RE/MAX vertegenwoordigt. In Nederland heeft RE/MAX een landelijk dekkend netwerk van kantoren.

De makelaars en de bemiddelaars in hypotheken, onroerend goed en verzekeringen zijn allemaal zelfstandig. Bij RE/MAX staat de klant centraal. Dit blijkt dan ook uit het handelsmerk 'niet pandgericht, maar klantgericht'. Door persoonlijke, pandgerichte en kwaliteitsgerichte service wil RE/MAX levenslange klantenrelaties aangaan.

RE/MAX speelt uitstekend in op hedendaagse veranderingen binnen de makelaardijbranche. Dit doen zij door tijdig en efficiënt op deze veranderingen te reageren, door kortetermijnstrategieën aan langetermijnvisies te koppelen. Door het voortdurend vernieuwen van dienstverlening, technologie, training, opleiding, samenwerkingsvormen en door het RE/MAX netwerk verder uit te bouwen met nieuwe kantoren en geassocieerde makelaars.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs