Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

RéBM

RéBM Bedrijfsmakelaardij is opgericht in 2006.

RéBM is een integere organisatie die zich uitsluitend op bedrijfsonroerend goed richt, die landelijk opereert vanuit regionale kantoren, een groot bereik heeft (onder andere dankzij RealNext), een tevredenheidsgarantie biedt en klantgericht werkt. De organisatie hanteert uitsluitend een BOG-formule voor vakbekwame, interne en gekwalificeerde makelaars.

RéBM is uitsluitend gespecialiseerd in het tot stand brengen van huur- en verkoopoverenkomsten op het gebied van bedrijfshuisvesting. De organisatie begeleidt, bemiddelt en adviseert bij de verkoop, verhuur, aankoop en huur van bedrijfsonroerende zaken. Bij verkoop of verhuur biedt RéBM een servicegarantie. Wanneer u aan het begin van uw samenwerking met RéBM niet tevreden bent over het aantal benaderde bezoeken, dan heeft u het recht de opdracht kosteloos terug te geven. RéBM garandeert tevens dat zij binnen acht werkdagen alle zoekers uit het door de organisatie gehanteerde zoekbestand hebben benaderd.
De organisatie beschikt over een omvangrijk netwerk van onder andere franchiseorganisaties, detaillisten, handels- en productiebedrijven, dienstverlenende instellingen en institutionele beleggers. Door middel van een up-to-date zoekbestand, brengt RéBM uw bedrijfsobject onder de aandacht van ondernemers uit uw doelgroep.
Het bedrijf is actief in een groot aantal regio's. Hierdoor kunnen zij u precies vertellen hoe de huidige situatie in uw regio eruit ziet.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs