Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

NETNUMMER makelaars

Netnummer-makelaars is in 2007 opgericht door Oris Nederland BV (Amsterdam). De landelijke marktintroductie vindt plaats medio 2008 voor de 30 netnummergebieden, van 010-Makelaars tot 079-Makelaars.

Woonconsumenten kijken naar het hele traject van hun woningmutatie (waardebepaling, verkoop, aankoop en financiering) bij hun streven naar maximale opbrengst en zo laag mogelijke kosten. 30% van de woonconsumenten geeft de voorkeur aan een for-sale-by-owner-aanpak met een beperkte afname van deeldiensten van de makelaar. 70% procent heeft voorkeur voor een fullservice aanpak met afname van veel deeldiensten van de makelaar. Beide klantengroepen hebben de voorkeur voor een maximale opbrengst en begrijpelijke transparante courtages en hypotheekprovisies. De Netnummer-makelaar biedt de woonconsument de mogelijkheid het traject van woningmutatie naar eigen wensen in te vullen door de deeldiensten voor aankoop, verkoop en financiering (via financieel intermediair als strategische partner) op één plaats aan te bieden.

Netnummer-makelaars is zich ervan bewust dat de komende jaren de brutomarges alleen op peil kunnen worden gehouden door kostenreductie, nieuwe vormen van distributie van makelaardijdiensten, financiële diensten en nieuwe vormen van strategische samenwerking tussen financieel intermediair, RMT-makelaars, A-RMT makelaars en NVM-agenten. Het businessmodel van Netnummer-makelaars voorziet hierin.

Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden. Zonder hoge ontwikkelkosten kan de Netnummer-makelaar direct aan de slag met contactenmarketing en kan de makelaar opdrachten binnenhalen. Netnummer-makelaars is zeer geschikt om toe te passen in een strategische samenwerking met financieel intermediairs. Zowel de makelaar als de financieel intermediair verkrijgen meer leads door verhoging van kantoorefficiëntie. Er kan gekozen worden voor een standalone-kantoor (eventueel naast het bestaande fullservice kantoor) of een ‘shop-in-the-shop' met een vitrine bij de financiële intermediair.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs