Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Livingtoday

Living Today is sinds de jaren negentig actief op de markt van huur en verhuur van woonruimten. Thans zijn de vestigingen in Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Den Haag, Gouda, Haarlem, Leiden en Noordwijk actief in de Randstad, met een sterke focus op de Regio Amsterdam, Haarlemmermeer, Leidse Regio, Duin en Bollenstreek, Rijnland, Regio Gouda, Regio Den Haag en Rotterdam Rijnmond. Dit gebied is erg courant vanwege de werkgelegenheid, het groene hart, en de kust, gelegen tussen Den Haag, Amsterdam/Schiphol, Haarlem, Utrecht, Rotterdam en Delft.

Door Living Today is een portefeuille van vele verhuurders en een groot bestand van woningzoekenden opgebouwd. De organisatie heeft door de jaren heen een goede naam in haar huidige werkgebied verkregen. Zij blijft echter ambitieus en ziet nog veel meer kansen in de markt en in andere regio's.
Op basis van het unieke concept van Living Today, waarbij klantgerichtheid en een persoonlijke benaderingswijze voorop staan, moeten deze kansen te verzilveren zijn en moet de naamsbekendheid vergroot kunnen worden. Living Today zou dit graag doen met nieuwe franchisenemers en heeft hiervoor haar eigen franchiseformule ontwikkeld.

Living Today wil zich profileren als een professionele organisatie waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit de sleutelwoorden zijn. Alle vestigingen worden geleid door zelfstandige ondernemende vestigingsmanagers.

In een verzorgd kantoor op een A-lokatie, worden de klanten ontvangen. Tools als buitenborden, raampresentaties et cetera, trekken de aandacht van de klant.

Living Today heeft als hoofdtaak het bemiddelen bij huur en verhuur in de woningmarkt. Een daaraan gerelateerde dienst is het vervullen van de Beheer- en Onderhoudstaak voor verhuurders.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs