Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Garantiemakelaar

De Garantiemakelaar is opgericht in 1975. De makelaar is actief in heel Nederland.

De Garantiemakelaar geeft als enige makelaar garantie op de dienstverlening. Belangrijk onderdeel van deze gegarandeerde dienstverlening is de Klanttevredenheidscurve©. Deze toont de consument in één oogopslag waar de dienstverlening van een Garantiemakelaar uit bestaat. Deze professionele, duidelijke en inzichtelijke dienstverlening resulteert in betere verwachtingen van de klant, een reële verkoopopbrengst van de woning en een snellere verkoop. Op deze manier wordt tevredenheid gegarandeerd.

De Garantiemakelaar kunt u zowel voor de ver- als voor de aankoop van een woning inschakelen. Garantiemakelaars maken het verkopen van uw woning overzichtelijk. De makelaars houden zich bij elke fase van de verkoop aan de afspraken, die u vooraf in overleg heeft gemaakt. Tijdens het proces wordt u steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rond de verkoop. Bij de Garantiemakelaar, is de verkoop van uw woning gegarandeerd. Kiest u voor een Garantiemakelaar om u te helpen bij de aankoop van een nieuwe woning? Dan betekent dit gegarandeerd kopen. Garantiemakelaars vindt gegarandeerd de woning die u zoekt, tegen de prijs die u opgeeft.
Alle woningen bij de Garantiemakelaar zijn bouwtechnisch gekeurd. Indien nodig zijn de kadastrale gegevens en het bestemmingsplan gecontroleerd en verzorgt uw makelaar een grondig bodemonderzoek.
U kunt bij de Garantiemakelaar tevens verzekeringen afsluiten. Voorbeelden zijn de Garantieverzekering (tegen verborgen gebreken) en de Woonverzekering (een opstal-/inboedelverzekering die de herbouwwaarde garandeert.

De consumentenbehoefte is de leidraad voor de strategie van de Garantiemakelaar. De makelaars leggen de focus op de 'comfortklant' in plaats van op de 'prijsklant'.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs