Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

D1 makelaars

D1-makelaars is opgericht in 2005. Het bedrijf is een snel groeiende internationale organisatie met vestigingen in heel Nederland, België, Tsjechië en Turkije. Elke vestiging wordt geleid door een zelfstandig ondernemers. Deze worden op het gebied van hypotheken, makelaardij en dergelijke, ondersteund door een professioneel team van deskundigen.

D1-makelaars staat voor kwaliteitsgarantie. De organisatie hanteert een no cure - no pay methode. Dit houdt in dat u pas betaalt als D1-makelaars daadwerkelijk iets voor u heeft gerealiseerd. Heeft D1-makelaars na zes maanden inspanning niet bereikt hebben wat u wenst? Dan kunt u zonder het betalen van de zogenaamde intrekkingskosten, de dienstverlening van D1-makelaars afzeggen.

D1-makelaars kan u van dienst zijn bij de aankoop en de verkoop van uw woning, bij hypotheken, bouwkundige keuringen, taxaties en het verzorgen van een energielabel.

De organisatie onderscheidt zich van andere makelaars, door het lage tarief dat gehanteerd wordt. Alles wat niet bijdraagt aan betere verkoopresultaten voor uw woning wordt achterwege gelaten. Ook de locaties waar de makelaars gevestigd zijn, maken een lage courtage mogelijk. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit van deze locaties. De makelaars verspreiden hun werktijden. Hierdoor is minder personeel nodig. Kortom, alle aspecten van de dienstverlening van D1-makelaars, realiseren een zo laag mogelijke prijs voor u.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs