Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Coldwell Bankers

Coldwell Bankers is in 1906 opgericht in Amerika. Sinds 2001 opereert de organisatie ook in Europa.

Intensieve begeleiding bij het ontwikkelen van een marketingbeleid, het realiseren van een dienstenorganisatie, een nationaal en een internationaal netwerk, professionele training van medewerkers en marketingmiddelen zijn allen aspecten die Coldwell Bankers onderscheidt van andere makelaars. De organisatie heeft een sterke focus op dienstverlening.

Coldwell Banker werkt met makelaars met verschillende specialisaties. Bij Coldwell Bankers werken makelaars die gespecialiseerd zijn in courante woningen, maar ook makelaars die zich gespecialiseerd hebben op het gebied van nieuwbouw en exclusief onroerend goed.

Coldwell Banker is geen hardfranchise-organisatie die deelnemers in een keurslijf dwingt, maar een marketing specialist in de makelaardij die klanten centraal stelt.

De organisatie streeft naar een transparante markt met goed geïnformeerde, kritische klanten. Doordat de concurrentie toeneemt, kunnen makelaars zich moeilijk onderscheiden. Daarom stelt Coldwell Bankers zich ten doel om continue unieke systemen en diensten te ontwikkelen voor de woningmakelaardij. Op deze manier wordt een actuele en unieke ondersteuning geboden aan franchisenemers, waardoor zij de mogelijkheid hebben zich verder te ontplooien.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs