Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Animo Makelaars

Animo Makelaars zelf bestaat vanaf 2004, maar is onlangs overgenomen door Animo Franchise BV. Dit ging gepaard met een wisseling van eigenaren en bestuurders.

Animo Makelaars onderscheidt zich door een uitermate goede communicatie met haar opdrachtgevers, onder andere door een maandelijks evaluatiegesprek. Zij houdt haar opdrachtgevers nauwkeurig op de hoogte van de stand van zaken. Deze klanten krijgen een inlogcode, waarmee zij op de site van Animo Makelaars het dossier van hun pand kunnen inzien. Verder krijgen zij inzicht in de bezoekstatistieken, zij kunnen zien hoe de onderhandelingen verlopen, welke afspraken er zijn gemaakt en wat de reacties zijn. Door deze service is het verkoopproces voor de opdrachtgever transparant gemaakt. Dit vergroot het vertrouwen tussen makelaar en opdrachtgever. Animo Makelaars staat garant voor een actieve inzet.

De makelaars van Animo Makelaars werken binnen een afgeschermd gebied. De vaste maandelijkse bijdrage van de organisatie wordt onafhankelijk van de omzet vastgesteld. Dit houdt in dat hoe groter de omzet van de franchisenemer is, hoe groter het aandeel is dat voor de franchisenemer overblijft.

De makelaars blijven zowel bij de aankoop als bij de verkoop van een woning een grote rol spelen. Bij onderhandelingen komt de (markt)kennis van de makelaars goed van pas en zij kunnen er voor zorgen dat emoties die met de aan- en verkoop gepaard gaan, geneutraliseerd worden. Daar komt bij dat veel kopers niet van een particulier willen kopen, maar advies willen van een bemiddelaar.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs