Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Lekkerwonenmakelaars.nl

LekkerWonenMakelaars is een jong bedrijf, opgericht in mei 2007. Zij zijn een onafhankelijke makelaarsgroep en geven het beste onafhankelijke advies tegen de laagste courtage.

Het bedrijf hanteert de laagste courtage van Nederland met een volledige dienstverlening. Dankzij internet is de makelaar verworden tot wat hij feitelijk is: een bemiddelaar die A (koper) bij B (verkoper) brengt. Koper en verkoper oriënteren zich eerst op het internet. Het is dus belangrijk dat je een complete website aanbiedt waar een klant met al zijn vragen terecht kan en zich dus goed kan (voor)oriënteren. Samenwerkingsverbanden met financiële dienstverleners zijn ook in de toekomst nog heel belangrijk. LekkerWonenMakelaars daarop voorbereid. Doordat zij samenwerkt met de SNS Bank kunnen cliënten veel sneller schakelen (denk aan hypotheekberekening, aankoop, hypotheekofferte) dan wanneer een cliënt zelf alles moet uitzoeken. Fullservice en klantgericht werken zijn hierbij de sleutelwoorden. De makelaardij van de toekomst is een supermarkt op internet met alle producten onder één dak!

LekkerWonenMakelaars werkt met een doordacht concept. Dankzij een uitgekiend marketingbeleid hoeven LekkerWonenMakelaars niet op dure kantoorpanden te werken. De makelaars bewaken de kosten nauwkeurig en nemen genoegen met een reëel salaris.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs