Overzicht makelaars
Makelaars tarieven
Makelaar zoeken:
 
[uitgebreid zoeken]
Home
Rekenmodules
De makelaar
Aankopen
Verkopen
Kosten Koper
Woning huren
Waarde woning
Courtage Makelaar
Makelaarsjargon
Franchise
Onderhandelen
De notaris
Taxatierapport nodig?
Hypotheek nodig?
Makelaars nieuws
Links
Aanmelden
Makelaar zoeken op regio:
Login makelaars  Tarieven makelaarsMakelaar zoekenInformatie  
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Koophuis makelaars

Koophuis makelaars is opgericht in 1987. De organisatie is landelijk actief. Dit maakt het eenvoudig om ook buiten uw eigen regio aandacht te realiseren voor uw woning. Het grote bedrijf van Koophuis makelaars is voor u als klant zeer voordelig.

Koophuis makelaars is een makelaarsformule voor de onafhankelijke financieel adviseur, die optimaal gebruik wil maken van de link tussen de aan- en verkoop van een woning en bijbehorende financiële diensten, zoals de hypotheek. Koophuis makelaars biedt u zowel een winkelformule als een eenvoudig in te passen ‘online makelaars formule’. Deze richten zich beiden op zowel kopers als verkopers van woningen. Koophuis makelaars zijn uitstekend op de hoogte van de lokale huizenmarkt. De makelaars zijn niet pandgericht, maar klantgericht. De organisatie is laagdrempelig en heeft respect voor de zelfstandigheid van de koper of verkoper.

De Koophuis makelaar, begeleidt u gedurende het gehele aan- en/of verkoopproces. De makelaar werkt volgens vastgestelde procedures: het Koophuis Verkoop Plan, om uw woning op de juiste wijze op de markt te brengen, en het Koophuis Koop Plan, waarmee uw mogelijkheden nauwkeurig in kaart worden gebracht.
U kunt er ook voor kiezen om geen 'full service' begeleiding te krijgen. In dit geval kunt u uit verschillende deeldiensten.
Makelaarsland Webmakelaardij Erkende Taxateurs